0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion ansætter ny assisterende landstræner

01-04-2011
Det bliver den 60-årige hollænder, Bas Jan Stam, der kommer til at overtage det vigtige job som assisterende landstræner for de danske topsvømmere.

Af: 21

Dansk Svømmeunions kommende
assisterende landstræner, Bas Jan Stam. 


To-årig kontrakt med erfaren svømmetræner
Bas Jan Stam begynder i Dansk Svømmeunion den 18. april på en to-årig kontrakt. Han er således klar til at hjælpe de danske svømmere i den vigtige og afgørende forberedelse frem mod sommerens internationale mesterskaber og stævner. Heriblandt VM i Shanghai.

Stillingen som assisterende landstræner er blevet ledig efter at Jesper Starcke kort før nytår valgte at opsige sin stilling. Jesper har sidste arbejdsdag på søndag i forbindelse med sidste stævnedag ved Danish Open.

Bas Jan Stam er en meget erfaren svømmetræner, der hele sit liv har arbejdet med svømmerelaterede jobs, primært i spanske klubber. Igennem sin karriere har Bas blandt andet deltaget som træner ved tre Olympiske Lege for Andorra samt ved flere VM, EM og ungdoms-OL.

Stor tilfredshed i Dansk Svømmeunion
I Dansk Svømmeunion udtrykker elitechef Lars Sørensen stor tilfredshed med ansættelsen: - Bas er en ideel træner for dansk svømning. Han har erfaringen og står fuldt ud bag den OL-plan, der er udarbejdet for svømmerne. Hans ”svømmefilosofi” er desuden meget tæt på den, som landstræner Paulus Wildeboer arbejder ud fra.

Lars Sørensen fortæller, at interessen for jobbet som assisterende landstræner har været stor. Ansøgerfeltet af både danske og udenlandske trænere har været på mere end 80 kandidater – heriblandt flere meget interessante ansøgere.

Vigtigt med hurtigt og lempeligt trænerskifte   
I udvælgelsen blandt de mange kandidater har Dansk Svømmeunion lagt stor vægt på at finde netop den træner, der hurtigst og bedst ville kunne overtage fra Jesper Starcke i forhold til at fortsætte den nuværende kurs og linje i effektueringen af elitearbejdet.
- Målet er at kunne assistere svømmere og landstræner Paulus Wildeboer bedst muligt i den næste meget afgørende periode frem mod VM 2011, EM 2012, OL 2012 foruden øvrige vigtige internationale stævner for landsholdssvømmerne, udtaler elitechef Lars Sørensen.

For yderligere information kan Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, kontaktes på mobil: 2920 6160 og på e-mail: ls@svoem.dk 

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

 


Cookieindstillinger