0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion og TrygFonden Kystlivredning ansætter konsulent

29-03-2011
Dansk Svømmeunion og TrygFonden Kystlivredning byder ny kollega velkommen i medarbejder-staben i Farum.

Af: 21


Dansk Svømmeunion og TrygFonden Kystlivredning har ansat Abelone Tholstrup Stein som konsulent i TrygFonden Kystlivredning.

Om konsulent-stillingen
Abelone kommer overordnet set til at varetage administrative opgaver samt styring af det stigende antal ad-hoc opgaver, som TrygFonden Kystlivredning løfter.

Konkret vil Abelone blandt andet komme til at arbejde med kontakt til offentlige myndigheder – herunder fornyelse af kommuneaftaler, varetagelse af logistiske udfordringer i forhold til TrygFonden Kystlivredning og patruljer (logi, priser, tilladelser, aftaler), årlig opfølgning på forsikringsaftaler og støtte til driftplanlægning. Også opgaver såsom fordeling af post og scanning samt registrering af hardware vil være noget, som Abelone tager sig af.  

Baggrund
Abelone er uddannet akademiøkonom, er bachelor i virksomhedsstudier og har en diplomuddannelse i ledelse fra Danmarks Forvaltningshøjskole.
De seneste fem år har Abelone fungeret som henholdsvis daglig leder i en iværksætter-virksomhed og som sekretariatsleder på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole. Her har Abelones primære funktion/er været håndtering/udvikling af daglig drift, intern og ekstern kommunikation samt personaleledelse.
I fritiden står der både løb, fitness, tennis og havkajak på programmet. Samtidig bliver der også plads til at være mentor for nye på arbejdsmarkedet, involvering i frivilligt politisk arbejde og rejser – blandt andet til New Zealand, hvor Abelone rejste rundt i tre måneder sidste år.

Ta’ godt imod vores nye kollega
Dansk Svømmeunion byder Abelone velkommen på holdet i Farum og håber, at alle vil tage godt imod vores nye kollega.

Abelone kan kontaktes dagligt på telefon 4439 4465 og på e-mail: alo@svoem.dk

Pia Holmen, direktør, og Erik Bech, kystlivredningschef.


 


Cookieindstillinger