0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vejle-Tritons næstformand hædret med "Festivejles" årlige idrætsleder-pris

29-03-2011
Festivejles leder/idrætspris til Triton-leder

Af: 21

Festivejles leder/idrætspris til Triton-leder

Ved Vejle Kommunes idrætsfest den 7. marts blev træner og næstformand Lars Nielsen hædret som årets idrætsleder af Festivejle. Anerkendelsen i form af diplom, pokal, check og blomster blev overrakt af Gut Andersen.


Vejle Tritons næstformand, Lars Nielsen, med blomster,
pokal, check og diplom - netop overrakt af Festivejles
repræsentant, Gut Andersen. 

Lars fik den flotte anerkendelse for det store frivillige arbejde i bestyrelsen gennem 22 år. Lars har i årenes løb været en særdeles aktiv træner for flere af konkurrenceholdene, deltaget som overdommer i afvikling af stævner, træner og leder ved udenbys stævner, arrangeret fællestræning for de dygtigste årgangssvømmere i samarbejde med 2 andre svømmeklubber, brugt ferier på træningslejre og sociale ture i klubben. I lange perioder har Lars arbejdet frivilligt i Triton på fuld tid. 

I bestyrelsen har han påtaget sig opgaver med medlemsregistrering,  udarbejdelse af hjemmeside, bidraget med sin store viden på IT området, været en aktiv brik i udarbejdelsen af klubbens målsætning og det arbejde, der er fulgt i kølvandet på den, herunder arbejdet for bedre faciliteter til svømningen i Vejle. Han har deltaget meget aktivt i brugergruppen i DGI Huse og Haller, hvor han har bidraget med behovsanalyser og sin store viden om indretning af svømmehaller. I 2010 har han været en meget engageret og aktiv deltager i Elite Vejles workshops om klubudvikling. 

Lars har mange gode ideer og er aktiv med nye tiltag i klubben, herunder Aquacamp – en sommersvømmeskole. Han har været en meget stor fortaler for eliteidrætsklasserne og samarbejdet i Elite Vejle. Herudover arbejder han for at Vejle kan få en svømmelinie på Idrætsefterskolen.

Udover arbejdet i bestyrelsen og sin trænergerning har han samtidig stor interesse for Dansk Svømmeunion og deltager gerne på diverse kurser, elitesamlinger, trænermøder, årsmøder og har derved opnået et stort netværk inden for dansk svømning. Som overdommer har han styret slagets gang ved rigtig mange stævner rundt om i Danmark – altid på frivillig basis.

Lars er rummelig, accepterende, vellidt og meget omsorgsfuld over for de børn og unge, han er i berøring med i det daglige.  

Vi er i bestyrelsen meget glade for, at udenforstående også har vurderet Lars’ kvaliteter og på denne måde har givet ham en officiel anerkendelse for sit store engagement i Triton.

På Tritons vegne
Ulla Hansen


 






Cookieindstillinger