0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Rikke Møller Pedersen vinder endnu en French Open titel 

24-03-2011

Af: 35

Rikke Møller Pedersen, Frem/NTC, var eneste danske finaledeltager her til aften ved de åbne franske mesterskaber i svømning i Strasbourg. Hun holdt den danske fane højt og vandt for anden dag i træk. Denne gang var distancen 50 m bryst, og Rikke svømmede i den udemærkede tid 0.31.85.

Lidt ærgerligt tillader de franske stævneregler ingen udlændinge at deltage i hverken A eller B-finaler i individuelle løb "holdkap løb", dvs. 100 og 200 m fri.
Det betød desværre, at Jeanette Ottesen, Kvik Kastrup, og Pernille Blume, Sigma/Birkerød/NTC ikke fik mulighed for at kunne gentage formiddagens ret flotte løb i 100 m fri i finaleafsnittet. 

I formiddagens indledende heat sluttede Jeanette ellers på en fin 3. plads på 100 m fri. Hun svømmede i tiden 0.54.87. En tid der ville have givet en 2. plads i aftenens finale.
Pernille Blume deltog også på 100 m fri, og satte i indledende personlig rekord i tiden 0.56.29. En tid der kunne have rakt til en 5. plads i aftenens finale.

I morgen, fredag, er sidste dag med dansk deltagelse ved French Open. Lørdag drager det danske hold retur til Danmark for at forberede Danish Open i København i perioden 31. marts – 3. april. Danish Open fungerer også som VM-udtagelse.

Der kan findes mere om information, startliste, resultater med mere, via dette link: http://www.liveffn.com/cgi-bin/index.php?competition=1649&langue=fra

For kontakt til holdet i Strasbourg kan landstræner Paulus Wildeboer kontaktes på mobil 2920 6158. 


 


Cookieindstillinger