0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danmark spillede uafgjort med Tjekkiet

19-03-2011
3. plads sikret i 6-nationersturnering

Af: 127

Danmark-Tjekkiet

Målscore for Danmark:
Esben Hansen 1, Aslak Lyster 2, Nichlas Hassel 3, Michael Bagenkop 1, Benjamim Sigurdsson 1, Rasmus Bachmann 1


Det blev til uafgjort 9-9, da Danmark lørdag aften mødte Tjekkiet i den fjerde kamp ved 6-nationersturneringen i Portugal.

Det rød-hvide mandskab førte gennem de tre første perioder, men træthed, småskader og et par oplagte men misbrugte målchancer var medvirkende til det uafgjorte resultat.

Dermed ender Danmark på en tredjeplads i turneringen, selv om der fortsat resterer en kamp. Søndag møder Danmark nemlig værtsnationen Portugal, som fører turneringen.

Et nederlag til det portugisiske mandskab, vil dog ikke rykke rundt på rækkefølgen, hvor Schweiz lige nu er placeret på en andenplads.

- Vi kan kun være tilfredse med både resultater og placeringer, fortæller landsholdskoordinator Henrik Morgen Hansen fra Lissabon.

Sejr over Sverige

Lørdag formiddag mødte Danmark Sverige. Det blev til en dansk sejr på 11-9. Danmark spillede ikke prangende, men leverede en god holdindsats og med Jon Fabech som en sikker sidste skanse i målet.

Sverige-Danmark 9-11 (2-2, 2-2, 3-4, 2-3)

Målscore for Danmark:

Aslak Lyster 4, Nichlas Hassel 2, Nicolaj Villadsen 1, Benjamim Sigurdsson 2, Rasmus Bachmann 2.

Ungt dansk mandskab

Danmark har stillet op i turneringen med et meget ungt mandskab - gennemsnitsalder omkring de 22 år. Mange af spillerne er med for at lære at begå sig i internationale sammenhænge. På den baggrund er en tredjeplads et optimalt resultat, understreger Henrik Morgen Hansen.

Også Sverige er i gang med en foryngelseskur af deres landshold, men svenskerne er sluppet væsentlig dårligere fra deltagelsen i 6-nationersturneringen, hvor det er blevet til en række nederlag og en foreløbig sidsteplads.


 


Cookieindstillinger