0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Træningscamp i sommerferien

26-02-2011
Tommerup og Malta er muligheder

Af: 127

Har du mod på masser af vandpolotræning og sjove oplevelser, så er der flere muligheder på at bruge sommerferien fornuftigt. Er man årgang 1996-1999 tilbyder Tommerup Svømmeklub en fem dage lang Vandpolo Camp i det midtfynske. Er man årgang 1993 til 1997 og har man mod på en international camp er der Hungarian WaterPolo Summer Camp på Malta med både polotræning og engelskundervisning.

Vandpolo Camp i Tommerup

Campen finder sted i Tommerup på Fyn i tiden 27. juni til 1. juli og henvender sig til U13- og U15-spillere. Træning, overnatning og bespisning foregår i Tommerup Hallerne.

Det bliver OSLF-træner Kristian Jørgensen og Tommerups egen Karl-Emil Greve, som vil varetage træningen på campen sammen med yderligere to trænere/hjælpere.

De fem dage koster 1800,- kr., og campen byder på træningselementer som afleveringer, vandtrædning, mand mere-situationer, boldbehandling og teknik samt 2-meter og dennes arbejdsopgaver. Desuden vil deltagerne lære om sund kost og skadesforbyggende træning.

Man kan tilmelde sig campen fra 1. marts til 4. april.

Se indbydelsen her

Programmet for campen kan ses her

 

International trænings-camp på Malta

Er du født i 1993 til 1997 har du mulighed for at deltage i en international summercamp i vandpolo. Campen afvikles på Malta med ungarske arrangør i tiden fra 27. juni til 22. juli. Man kan deltage i to, tre eller fire uger. To ugers camp koster 1800 euro. På campen er der masser af vandpolo, sprogundervisning, aktiviteter og sightseeing.

Der er dagligt 2x11/2 times træning og fire timers engelskundervisning mandag til fredag. Weekenden er forbeholdt ekskusioner. Indkvartering og bespisning foregår på hotel.

Læs mere om summercampen på Malta:

http://www.hwpsc.com/en/home/


 


Cookieindstillinger