0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

3. sejr i træk til Slagelse

01-02-2011
Det holdt dog hårdt at besejre DM-sølvvinderne fra Hermes

Af: 127


Slagelses Esben Morgen Hansen i kamp med Hermes. Foto: Søren Arildsen.

Hermes-Slagelse 14-17 (3-4, 3-3, 3-6, 5-4)

Slagelses vandpolomandskab sikrede sig den tredje sejr i træk, da Hermes fra København blev besejret 17-14. Slagelses sejr kom i hus, da de to mandskaber mødtes i Bellahøjbadet i København i en indledende runde i kampen om DM.

På forhånd havde Slagelses træner Dines Bagenkop spået, at Hermes ville miste pusten midt i 3. periode, og den spådom kom også til at holde stik. Efter en lige 1. og 2. periode så det ud som om kræfterne slap op hos københavnerne, da de to mandskaber røg ud i den tredje spilleperiode. Slagelse rykkede med seks scoringer afgørende fra. Føringen blev så stor som 13-7, inden Hermes igen kom med i kampen.

Det skyldtes, at Slagelse rent forsvarsmæssigt faldt sammen fra slutningen af 3. periode. Syv scoringer satte de regerende DM-sølvvindere fra Hermes ind bag Jon Fabech i Slagelses mål i løbet af blot ni minutter, og da vestsjællænderne kun nettede fire gange i den anden ende, blev slutningen af kampen mere spændende end nødvendigt.

Se billeder fra kampen


Slagelse fik rigeligt at gøre med at dække op i sidstedelen af kampen, hvor Hermes fik presset sig tilbage i kampen. Foto: Søren Arildsen


 


Cookieindstillinger