0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Jeanette Ottesen går efter OL drømmen

31-01-2011
Jeanette Ottesen, Dansk Svømmeunion og KVIK Kastrup indgår samarbejde for at realisere drømmen om metal i London. KVIK Kastrup svømmeren Jeanette Ottesen, som senest har vundet bronze ved VM i Dubai, laver endnu en justering af sin træning frem mod det ultimative mål: En medalje ved OL i London 2012.

Af: 21

- Alle mulige ressourcer skal udtømmes for at nå målet og jeg vil strække mig til min yderste formåen i min kamp for medaljer” siger Jeanette Ottesen og fortsætter: ”..om det er at træne hårdt, søge ny inspiration som min tur til Thailand eller mit valg af træningsmiljø handler det bare om at trække på de støtter og muligheder jeg har.

Jeanette har den seneste tid haft et ønske om at kombinere klubtræningen i KVIK Kastrup med træning og sparring fra landstræner Paulus Wildeboer. Et ønske der er imødekommet fra svømmeunionens eliteafdeling. Der er derfor aftalt en intensivering af landstrænerens påvirkning af den daglige træning.

- Det er vigtig for mig at understrege, at samarbejdet er et initiativ fra KVIK og Jeanette og at både landstræner Paulus Wildeboer og elitechef Lars Sørensen har optrådt åbent, ærligt og yderst professionelt på denne forespørgsel.” udtaler Kim Dietrichsen Sportschef i svømmeklubben KVIK Kastrup.

Praktisk betyder det at Jeanette derfor i fremtiden med fast frekvens vil indgå i træningsmiljøet på NTC, kombineret med træningen i klubmiljøet i KVIK Kastrup, frem til OL. Jeanettes primære træner er fortsat KVIK’s Elitetræner Per Holmquist. Men i jagten på OL medaljer er det Jeanette ønske at få det bedste fra begge verdner.

KVIK støtter naturligvis Jeanettes OL satsning 100 procent.
- Kombineret med det daglige elitearbejde og Jeanettes fantastiske fightervilje, er vi sikre på at træning på NTC og et defineret rum for sparringen og input fra den danske landstræner vil give endnu et løft mod det, som vi alle så inderligt ønsker os, nemlig en olympisk medalje til Jeanette og Danmark, udtaler eliteleder i Svømmeklubben KVIK Kastrup, Stig Härstedt Olsen.

For kontakt til Jeanette eller spørgsmål og uddybning kontakt venligst sportschef i KVIK Kastrup Kim Dietrichsen på tlf.: 2043 8633.

Venlig hilsen
Stig Härstedt Olsen
Elitechef, KVIK Kastrup
Mobil 2073 9275


 


Cookieindstillinger