0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Jesper Starcke stopper som assisterende landstræner

21-01-2011

Af: 35

Dansk Svømmeunions assisterende landstræner, Jesper Starcke, har ønsket at fratræde sin stilling pr. 3. april 2011. Jesper fortsætter med at løse sine arbejdsopgaver på det Nationale TræningsCenter (NTC) og med landshold helt frem til sin fratrædelse. 

Foruden en kompetent trænerbaggrund med en for nyligt afsluttet ITA-eksamen har Jesper også en uddannelse som fysioterapeut. Netop sin baggrund som fysioterapeut har Jesper nu valgt at fokusere på. 

Om sit valg udtaler Jesper Starcke selv: - Det har været en svær beslutning for mig, men jeg har igennem længere tid haft en følelse af, at trænergerningens arbejdsbetingelser ikke var forenelige med mine private ønsker for fremtiden. Derfor har jeg nu besluttet at udskifte mit nuværende arbejde med en stilling som fysioterapeut.

Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, udtaler: - Jeg er utrolig ærgerlig over, at Jesper har truffet det valg han har. Jesper er en ekstremt dygtig og talentfuld træner, som i de seneste år har bidraget med en værdifuld indsats for dansk svømnings internationale succes og i opbygningen af NTC på Bellahøj Svømmestadion.

Dansk Svømmeunion er allerede i færd med at afsøge trænermarkedet for en egnet afløser, der kan overtage jobbet som assisterende landstræner og dermed hjælpe de bedste danske svømmere med de afgørende VM og OL forberedelser. Stillingen vil inden for kort tid blive slået op både nationalt og internationalt. 

For yderligere kommentarer kan elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160.

Assisterende landstræner Jesper Starcke kan kontaktes på mobil: 2264 2865.


 


Cookieindstillinger