0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

16
Januar
2021
16
Januar
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

13. marts Korsør

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Store Heddinge

Official kurser

 Næste arrangement

18
Januar
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3650
Lyngby Idrætsby (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Rikke Møller Pedersen tildelt jubilæumslegat på 125.000 kroner

14-01-2011
Torsdag aften fejrede Købstædernes Forsikring sit 250 års jubilæum ved en stor fest for 500 mennesker på Statens Museum for Kunst. Ved samme lejlighed overrakte den dobbelte olympiske guldvinder i håndbold, Camilla Andersen, det ene af to jubilæumslegater til et af dansk idræts OL-håb i 2012 i London - TILLYKKE Rikke Møller Pedersen.

Af: 21


Danmarks ældste forsikringsselskab, Købstædernes Forsikring, fejrede torsdag aften, den 13. januar, sit 250 års jubilæum. Ved en stor fest på Statens Museum for Kunst i København blev der også uddelt jubilæumslegater på hver 125.000 kroner til to lysende danske idrætsstjerner.

Meget naturligt blev det ene jubilæumslegat overrakt til den 22-årige svømmer Rikke Møller Pedersen af den dobbelte olympiske guldvinder, Camilla Andersen, der både i 1996 og 2000 strøg helt til tops i den olympiske håndboldturnering.

- Med de her penge får jeg de bedste muligheder for at kvalificere mig til OL i London i 2012. Jeg behøver ikke spekulere på at skulle arbejde så meget, og jeg kan nu uden problemer tage på endnu flere træningsture. Det er både vildt og underligt, at jeg har fået dette legat. Jeg var næsten ved at tude, da jeg fik den glade besked af min træner, fortæller en meget glad Rikke Møller Pedersen.


Den dobbelte olympiske guldvinder, Camilla Andersen, og adm. direktør i Købstædernes Forsikring, Mogens N. Skov, på podiet sammen med Rikke Møller Pedersen i forbindelse med overrækkelsen af de 125.000 kroner. 


Det var en tydeligt glad og bevæget Rikke Møller Pedersen, der torsdag aften modtog det fornemme jubilæumslegat.

Den 18-årige cykelrytter Lasse Norman Hansen havde desværre ikke mulighed for at være til stede for at modtage hædersbevisningen, idet han er på træningslejr i hele januar måned i Sydafrika
- Jeg fik bare sådan lyst til at skrige af glæde, da jeg fik beskeden om legatet. I starten havde jeg svært ved at fatte det. Nu får jeg mulighed for at flytte fra Fyn til Ballerup med endnu bedre træningsmuligheder for at træne på banen, fortæller Lasse Norman.

- Købstædernes Forsikring er glade for at kunne støtte de to meget dygtige legatmodtagere, som vi med spænding vil følge i de kommende år, sagde adm. direktør i Købstædernes Forsikring Mogens N. Skov.

De to legatmodtagere blev valgt af en komite bestående af den tidligere OL-guldvinder i håndbold Camilla Andersen, roeren Victor Federsen fra den berømte guld-firer, tidl. direktør i Lyngby Boldklub Thomas Olsen og adm. direktør i Købstædernes Forsikring Mogens N. Skov.