0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Rikke Møller Pedersen tildelt jubilæumslegat på 125.000 kroner

14-01-2011
Torsdag aften fejrede Købstædernes Forsikring sit 250 års jubilæum ved en stor fest for 500 mennesker på Statens Museum for Kunst. Ved samme lejlighed overrakte den dobbelte olympiske guldvinder i håndbold, Camilla Andersen, det ene af to jubilæumslegater til et af dansk idræts OL-håb i 2012 i London - TILLYKKE Rikke Møller Pedersen.

Af: 21


Danmarks ældste forsikringsselskab, Købstædernes Forsikring, fejrede torsdag aften, den 13. januar, sit 250 års jubilæum. Ved en stor fest på Statens Museum for Kunst i København blev der også uddelt jubilæumslegater på hver 125.000 kroner til to lysende danske idrætsstjerner.

Meget naturligt blev det ene jubilæumslegat overrakt til den 22-årige svømmer Rikke Møller Pedersen af den dobbelte olympiske guldvinder, Camilla Andersen, der både i 1996 og 2000 strøg helt til tops i den olympiske håndboldturnering.

- Med de her penge får jeg de bedste muligheder for at kvalificere mig til OL i London i 2012. Jeg behøver ikke spekulere på at skulle arbejde så meget, og jeg kan nu uden problemer tage på endnu flere træningsture. Det er både vildt og underligt, at jeg har fået dette legat. Jeg var næsten ved at tude, da jeg fik den glade besked af min træner, fortæller en meget glad Rikke Møller Pedersen.


Den dobbelte olympiske guldvinder, Camilla Andersen, og adm. direktør i Købstædernes Forsikring, Mogens N. Skov, på podiet sammen med Rikke Møller Pedersen i forbindelse med overrækkelsen af de 125.000 kroner. 


Det var en tydeligt glad og bevæget Rikke Møller Pedersen, der torsdag aften modtog det fornemme jubilæumslegat.

Den 18-årige cykelrytter Lasse Norman Hansen havde desværre ikke mulighed for at være til stede for at modtage hædersbevisningen, idet han er på træningslejr i hele januar måned i Sydafrika
- Jeg fik bare sådan lyst til at skrige af glæde, da jeg fik beskeden om legatet. I starten havde jeg svært ved at fatte det. Nu får jeg mulighed for at flytte fra Fyn til Ballerup med endnu bedre træningsmuligheder for at træne på banen, fortæller Lasse Norman.

- Købstædernes Forsikring er glade for at kunne støtte de to meget dygtige legatmodtagere, som vi med spænding vil følge i de kommende år, sagde adm. direktør i Købstædernes Forsikring Mogens N. Skov.

De to legatmodtagere blev valgt af en komite bestående af den tidligere OL-guldvinder i håndbold Camilla Andersen, roeren Victor Federsen fra den berømte guld-firer, tidl. direktør i Lyngby Boldklub Thomas Olsen og adm. direktør i Købstædernes Forsikring Mogens N. Skov.


 


Cookieindstillinger