0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

VM kortbane, søndag indledende: Rikke Møller Pedersen klar til eftermiddagens finale i 200 m brystsvømning som tredjehurtigste svømmer

19-12-2010

Af: 21

Vi er nu nået til sidstedagen af Verdens Mesterskaberne på kortbane i Dubai. I søndagens indledende afsnit var to danskere i konkurrence.

Rikke Møller Pedersen, Frem/NTC, svømmer her indledende 200 m brystsvømning i den flotte tid 2.20,89. Dermed er Rikke med videre til eftermiddagens finale på denne distance som tredjehurtigste svømmer. Der er bestemt lagt op til en interessant finale her.

Også Pernille Blume var i konkurrence søndag morgen. Pernille svømmer indledende 200 m fri i tiden 1.59,02, hvilket resulterer i en samlet 27. plads til svømmeren fra Birkerød/Sigma/NTC.

Se alle resultater på www.omegatiming.com

Tre danske svømmere i finaler søndag eftermiddag
Når det går løs med mesterskabernes sidste svømmeafsnit søndag eftermiddag bliver det med ikke mindre end tre finaler med dansk deltagelse.
Rikke Møller Pedersen, Frem/NTC, svømmer, som nævnt tidligere, finale i 200 m brystsvømning. Her er Rikke med videre som tredjehurtigste svømmer.
Og så har vi Jeanette Ottesen, KVIK Kastrup, der står klar når det går løs med finalen i 100 m butterfly. Her er danskeren med videre som nummer fem.
Og endelig har vi også Mads Glæsner, VI30/VAT/NTC, der er klar, når det gælder den direkte finale på maratondistancen 1500 m fri.

Finaleafsnittet begynder klokken 16.00 dansk tid.

For yderligere information kan Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, kontaktes på mobil: 2920 6160. Al pressekontakt til holdet bedes ligeledes ske via elitechefen.  

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

 


Cookieindstillinger