0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

VM kortbane, lørdag indledende: Jeanette Ottesen videre til semifinalen i 100 m butterfly

18-12-2010

Af: 21

Ovenpå en forrygende medaljeaften fredag var danske Jeanette Ottesen allerede lørdag morgen i konkurrence igen i kortbane-bassinet i Dubai. I lørdagens indledende afsnit svømmede KVIK Kastrup-svømmeren indledende 100 m butterfly i tiden 56,90, hvilket resulterede i en flot delt fjerdeplads til danskeren.
Dermed er Jeanette sikkert videre til semifinalen på denne distance, som svømmes lørdag eftermiddag. Et rigtig fint løb af Jeanette, der også selv efterfølgende var meget godt tilfreds med sit resultat. 

I damernes indledende 50 m fri blev det til en flot personlig rekordtid for Birkerød/Sigma/NTC svømmeren Pernille Blume i tiden 25,09. Pernille er nu blot 9/100 sekunder fra Jeanette Ottesens danske juniorrekord. Med lørdagens præstation sluttede Pernille på en samlet 24. plads.

Også Pernille Larsen var i konkurrence lørdag morgen. I 50 m rygsvømning blev det til en samlet 37. plads i tiden 29,16 for svømmeren fra West Swim Esbjerg/ESE.

Se alle resultater på www.omegatiming.com

I lørdagens finaleafsnit, som begynder klokken 16.00 dansk tid kan vi foruden Jeanette Ottesen i 100 m butterfly semifinalen også glæde os til at skulle følge Rikke Møller Pedersen, Frem/NTC, i finalen i 100 m brystsvømning. Rikke er med videre til finalen som nummer fem. 

Således er der endnu et spændende finaleafsnit i vente i dag.

For yderligere information kan Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, kontaktes på mobil: 2920 6160. Al pressekontakt til holdet bedes ligeledes ske via elitechefen.  

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

 


Cookieindstillinger