0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Jeanette Ottesen ny ambassadør for Vidunderlivet

13-12-2010
Jeanette Ottesen er udpeget som ambassadør for Vidunderlivet. - Jeg har oplevet sygdommen helt tæt på og har aktivt søgt at få lov at være en del af Vidunderlivet, fortæller Jeanette Ottesen. 

Af: 21

Jeanette Ottesen er i dag, mandag, blevet udnævnt som Vidunderlivets nye ambassadør, og hun ser frem til at få mulighed for at kunne gøre en forskel. - Jeg håber, at mit engagement kan være med til at skabe endnu mere fokus på livmoderhalskræft, så der kan komme endnu flere penge til forskning, vacciner og forebyggelse, udtaler Jeanette Ottesen og fortsætter: - Lige nu er mit fokus på Verdens Mesterskaberne på kortbane, men denne sag betyder meget for mig, og jeg tror og håber på, at mit engagement kan gøre en forskel. Jeg vil gerne gøre en stor indsats for Vidunderlivet.  

Jeanette befinder sig i øjeblikket i Dubai, hvor hun forbereder sig til VM på kortbane: - Jeg er i mit livs form, og der er ingen tvivl om, at jeg er her for at få medaljer med hjem, lyder det fra KVIK Kastrup-svømmeren.

Læs pressemeddelelsen udsendt fra Kræftens Bekæmpelse på følgende link: http://www.cancer.dk/Nyheder/nyhedsartikler/2010kv4/jeanetteottesen.htm


 


Cookieindstillinger