0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sejr til Danmark i den samlede nationskonkurrence ved de Nordiske Junior Mesterskaber 2010

12-12-2010
Med søndagens og dermed sidste afsnit af NJM 2010 i hus er det en fornøjelse at kunne konstatere, at DANMARK for tredje år i træk vinder den eftertragtede nationskonkurrence. Flot kæmpet kære juniorsvømmere! Foto: Jesper Harder.

Af: 21

 Et herligt foto af NJM-holdet oven på tre hårde afsnit, som resulterede
i en samlet nationssejr til Danmark. Foto: Jesper Harder. 

I søndagens afsnit af Nordiske Junior Mesterskaber i svømning i Kastrup Svømmehal lykkedes det endnu engang for de danske juniorpiger at nappe en dansk juniorrekord. Søndag formiddag var det juniorrekorden i 4 x 200 fri, der blev forbedret med 2,1 sekunder i den stærke tid: 8.16,34.

Det danske hold bestod af:
Mie Ø. Nielsen, Aalborg: 2.01,73  
Kia Hansen, Køge: 2.03,74   
Amanda Sandager, GI40Hermes: 2.07,97   
Julie Aglund Lauridsen, Allerød/Sigma: 2.02,90   

Et flot resultat af de fire piger, der her vinder guld foran Sverige, der måtte se sig til takke med sølv i tiden 8.18,58 og Norge, der svømmede bronzemedaljer hjem i tiden 8.32,11.

Se alle resultater på: www.livetiming.dk

Med søndagens afsnit i hus, er det en fornøjelse at kunne konstatere, at Danmark for tredje år i træk vinder den eftertragtede nationskonkurrence med i alt 365 point.

Pointfordelingen for alle deltagende nationer:
Danmark 365 point
Sverige 327 point
Norge 208 point
Finland 200 point
Estland 118 point
Færøerne 84 point
Island 70 point

Dansk Svømmeunions talentudvikler, Michael Hinge, ser tilbage på et udmærket mesterskab i Kastrup Svømmehal. – Jeg er meget tilfreds med mesterskabet og synes, at det resultatmæssigt er gået, som jeg havde forventet. En række svømmere har også overrasket ekstra positivt hen over weekenden – eksempelvis en svømmer som Julie Aglund Lauridsen (Allerød/Sigma), der præsterer flere rigtig flotte tider og også de fire drenge, der formår at løfte i samlet flok og kæmpe det bedste, de har lært, lyder det fra talentudvikler Michael Hinge.

Med til de rosende ord minder Michael Hinge samtidig om, at der er tale om et hold af svømmere, der mentalt og fysisk er slidte oven på sidste weekends DM, hvor svømmerne kæmpede om kvalifikationen til denne weekends Nordiske Junior Mesterskaber. – Det er naturligvis også en del af det, som de skal lære, at der i perioder er ekstra pres på, men det er værd at fremhæve i denne sammenhæng, hvor vi altså fortsætter med at præstere flotte resultater og samlet vinder nationskonkurrencen, lyder det afslutningsvis fra Dansk Svømmeunions talentudvikler.   

For yderligere information kan Dansk Svømmeunions talentudvikler, Michael Hinge, kontaktes på mobil: 2049 5706.  

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460


 


Cookieindstillinger