0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Pernille Larsen under VM-kravet i 100 m rygsvømning

02-12-2010
Ved DM på kortbane i Bellahøj Svømmestadion blev det torsdag aften til en VM-kvalifikationstid til 18-årige Pernille Larsen i 100 ryg i tiden 58.65.

Af: 21

For West Swim Esbjerg/ESE-svømmeren Pernille Larsen lykkedes det torsdag aften at svømme under VM-kravtiden i 100 ryg. Det skete i aftenens finale, hvor Pernille blev noteret for tiden 58,65 – således 4/10 sekunder under VM-kravet på denne distance. En flot præstation af 18-årige Pernille Larsen.

Daniel Skaaning, STT/VAT, havde på denne første mesterskabsdag et virkelig godt øje til disciplinen 100 m individuel medley. Således indledte Daniel med, i morgenens løb, at slette Morten Klarskovs tidligere danske juniorrekord på distancen og forbedre tiden med 4/100 sekunder til 54,57. Men her stoppede det ikke. I torsdagens finaleafsnit lykkedes det således for Daniel at skære yderligere 18/100 sekunder af den nu ellers dugfriske juniorrekord, da han her blev noteret for 54,39. To stærke løb af Daniel Skaaning torsdag.

Samtidig med at Daniel Skaaning blev ny juniorrekord-indehaver i dag, måtte han til gengæld se en anden af sine juniorrekorder slettet af en konkurrent.
Det skete i torsdagens finale i 100 m rygsvømning, hvor Birkerød/Sigma-svømmeren, Andreas Schiellerup, satte dansk juniorrekord i tiden 53,89. Andreas sletter her Daniel Skaanings tidligere juniorrekord på distancen og forbedrer tiden med 44/100 sekunder.

Således en travl og spændende førstedag af DM på kortbane i Bellahøj Svømmestadion, hvor mesterskaberne fortsætter i morgen, fredag, med indledende afsnit klokken 09.30.

Se alle resultater på: http://www.livetiming.dk/?cid=610  

 


Cookieindstillinger