0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

For mange personlige fejl

09-11-2010
Danmark tabte 15-7 da der var returopgør mod Polen i Stettin

Af: 127


Polakkerne havde specielt i 2. periode stort held med at slå kontra. Foto: Søren Arildsen.

Polen-Danmark 15-7 (1-1, 6-1, 6-3, 2-2)

Polen: Wojciech Leszek 4, Jan Bakulo 4, Piotr Michalski 2, Piotr Piàtek 2, Michse Krawczyk 1, Michal Bar 1, Robert Sekula 1

Danmark: Aslak Lyster 3, Kjertan Lyster 2, Nichlas Hassel 2.


Det danske landshold i vandpolo kom søndag 7. november ned på jorden igen, da holdet spillede returopgør i SDS-hallen i Stettin mod det polske landshold.

Danmark tabte 15-7 efter et opgør, hvor det rød-hvide mandskab lavede mange fejl.

Efter en lige 1. periode fik polakkerne i de efterfølgende otte minutter held med en række hurtige kontra-angreb, hvor danskerne flere gange blev sat af i retursvømningen. Og også i den tredje periode havde polakkerne det spillemæssige overtag.

I det første opgør mod Polen, som sluttede uafgjort 13-13, stod det danske forsvar godt, og det gav mulighed for comeback, selv om holdet blev spillet bagud med fire mål. Men søndag fungerede forsvaret ikke. Først i den fjerde periode, kom noget af det spil tilbage, som dagen forinden var med til at sikre det flotte resultat.

Kampen var dog ikke helt en "ørkenvandring". Det sørgede flere individuelle præstationer for - som da målmand Jon Fabech snuppede en fem-meter, eller da Kjertan Lyster med et langskud over en halv bane bankede bolden ind bag en måbende polsk målmand.


Det unge danske hold tog det første skridt på vej mod EM-kvalifikationskampene med de to opg¸r mod Polen. Foto: Søren Arildsen.

Unge debutanter

- Vi lavede mange personlige fejl i begge kampe, men l¸rdag spillede vi som et hold, hvor spillerne bakkede op for hinanden. Det kneb i en stor del af kampen søndag, hvor spillerne forfaldt til individuelle præstationer, sagde landstræner Claus Trasbo efter nederlaget.

- Men der er mange positive ting at tage med fra Polen. Vi spiller med et hold med en gennemsnitsalder på bare 20 år. Vi stiller med syv debutanter og formår alligevel at presse Polen, som netop har spillet EM-kvalifikationskamp mod Malta.

- For os er kampene i Polen det første skridt på vejen mod den næste EM-kvalifikation, som starter om to år og først slutter i 2014, understreger Claus Trasbo.

 
Polens bedste spiller Jan Bakulo var en giftig herre at stifte bekendskab med. Otte mål blev det til i de to kampe mod Danmark. Foto: Søren Arildsen.

Se fotos fra kampen mod Polen


 


Cookieindstillinger