0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Resultat - Minicuppen

03-11-2010
Hold til finalen

Af: 121

Det indledende stævne er nu blevet afviklet og de mange flotte resultater har givet en slutstilling og hold placering for henholdsvis piger og drenge, som kan læses på følgende side, t2w_1198.asp.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer til resultatet og placeringerne hos pigerne, da der forelægger en rettelse til løb 5, 200m ryg.
UPDATE: rettelse i forbindelse med Løb 5 er nu foretaget. Dette har dog ikke medført ændring til den endelige placering og hold til finalen stævnet.

Finale stævne afholdes af Gladsaxe Idræts Forening i Gladsaxe Svømmehal søndag 28. november 2010 med indsvømning kl.: 15:00 og stævne start kl.: 16:00

De fortrinlige svømme faciliteter i Gladsaxe har åbnet op for en ekstraordinær mulighed, da svømmehallen tilbyder svømning på 8 baner. I udvalget har vi valgt at udnytte denne mulighed og åbne op for en finale med 8 hold for både piger og drenge.

Dette giver hermed flere svømmere mulighed for atter at prøve kræfter af med egen formåen. På baggrund af dette, håber vi, at flere svømmere vil bidrage til et endnu bedre og endnu mere stemningsfyldt stævne med mange flotte resultater og forhåbentlig nye kravtider.

Hos drenge er følgende hold i finalen:
VAT, GI-40 Hermes, SIGMA Nordsjælland, Gladsaxe Idræts Forening, Svømmeklubben Triton, Ballerup, Køge Svømmeklub, Gentofte Svømmeklub og A6

Hos piger er følgende hold i finalen:
SIGMA Nordsjælland, GI-40 Hermes, Gentofte Svømmeklub, Svømmeklubben Triton, Ballerup, Svømmeklubben Kvik, Kastrup, Gladsaxe Idræts Forening, A6 og VAT.

Endnu engang tusind tak til Roskilde for arrangementet samt VAT for at stille med sekretariat og overdommer.

Med venlig hilsen

Teddy Bjørklund
Turneringsudvalg, Region Nordsjælland


 


Cookieindstillinger