0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nordiske Mesterskaber og Nordiske Junior Mesterskaber i konkurrencelivredning i Bellahøj Svømmestadion

02-11-2010
Dansk Svømmeunion afholder fredag – lørdag, den 5. - 6. november Nordiske Mesterskaber og Nordiske Junior Mesterskaber i konkurrencelivredning i Bellahøj Svømmestadion.
Arkivfoto fra EJM 2010. Fotograf: Jesper Westley Jørgensen.

Af: 21

Den danske landstræner i konkurrencelivredning, Nicolaj Poulsen, ser frem til et spændende mesterskab, hvor der skal følges op på de fine takter fra de netop afviklede Verdens Mesterskaber i Egypten.

- Vi har aldrig tidligere været så stærke på seniorsiden, som vi er i øjeblikket. Thomas Ibsen Nilsen (GI40Hermes), Jacob Carstensen (GI40Hermes) og Ronnie Dalsgaard (USG) har alle vist, at de har et højt internationalt niveau i bassindisciplinerne. Med på holdet er også en spændende debutant i form af Tim Jensen (MK31), der har flere medaljer til danske mesterskaber i svømning på sit C.V., udtaler landstræner Nicolaj Poulsen og fortsætter om de kvindelige deltagere: - På dameholdet er der debut til en gruppe meget lovende svømmere: Josephine Grønning (Helsingør), Rikke Lønne (GI40Hermes) og Katrine Leth-Espensen (GI40Hermes). Det bliver spændende at se, hvordan pigerne klarer mesterskaberne, der bliver deres første store udfordring inden for konkurrencelivredning.

Målet for seniorholdet er, ifølge landstræneren, at være stærkt med i front i den samlede nationskonkurrence.


Foto fra EJM 2010. Fotograf: Jesper Westley Jørgensen.


Foto fra EJM 2010. Fotograf: Jesper Westley Jørgensen.

Samtidig med Nordiske Mesterskaber afholdes også Nordiske Junior Mesterskaber. Her er forventningerne ligeledes høje til de danske deltagere. Som juniorlandsholdstræner Kresten Falster udtrykker det: - Holdet skal følge op på de fine resultater opnået i september måned ved de Europæiske Junior Mesterskaber (EJM). Her opnåede vi en masse stævneerfaring, som holdet nu gerne skal vise, at de kan drage nytte af. Herudover skal vi se, om vi kan udfordre seniorsvømmerne på nogle af holdkapperne, hvor vi til EJM leverede tider, der var tæt på seniorniveauet.     


Foto fra EJM 2010. Fotograf: Jesper Westley Jørgensen.

Program
Fredag, den 5. november: 1. stævneafsnit fra klokken 19.00 til cirka 21.00.
Lørdag, den 6. november: 2. stævneafsnit fra klokken 09.00 til cirka 12.00.
Lørdag, den 6. november: 3. stævneafsnit fra klokken 15.00 til cirka 18.00.

Mesterskabet er første led i Dansk Svømmeunions forberedelser af næste års store satsning – værtskabet for Europæiske Junior Mesterskaber i konkurrencelivredning, som skal holdes i perioden 1. – 4. september i København.

For spørgsmål vedrørende de forestående mesterskaber kan Dansk Svømmeunions udviklingskonsulent, Morten Hinnerup, kontaktes på telefon 2916 0903.  

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937


 


Cookieindstillinger