0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Gravgaard match og udtagelse til Juniorlandshold i Kalundborg

28-10-2010

Med masser af hygge og samvær blev årets Gravgaard match samt udtagelse til juniorlandhold afholdt lørdag 2. oktober 2010 i Kalundborg svømmehal.

 Af: 128

Med masser af hygge og samvær blev årets Gravgaard match samt udtagelse til juniorlandhold afholdt lørdag 2. oktober 2010 i Kalundborg svømmehal.

18 synkropiger var repræsenteret ved årets figurstævne, delt op i henholdsvis gruppe A og gruppe B. I gruppe A, som var den sværeste gruppe, kæmpede 6 piger om at lave de bedste figurer, mens der i gruppe B var 12 piger. Pigerne i gruppe A skulle lave 8 figurer, mens gruppe B skulle lave 6 figurer, hvori de skulle vise smidighed, kontrol og spændstighed.


I hver gruppe blev der kæmpet om at lave de bedste figurer foran dommerpanelet, som bestod af 5 dommere i gruppe A og 6 dommere i gruppe B. Figurerne var nøje udvalgt af Helle Birte efter samlet sværhedsgrad, og efter hvor længe siden det er, at de er blevet lavet til et stævne.

I gruppe A vandt Mia Heide, Kalundborg med 67,73 point, hun vandt 5 af de 8 figurer. På andenpladsen kom Dorthe Balsved, GI40Hermes med 66,93 point, hun vandt 3 af de 8 figurer. Tredjepladsen gik til Katrine Sørensen, Silkeborg med 63,16 point. 

I gruppe B vandt Rikke Andersen, OSLF med 57,08 point, hun vandt 2 ud af gruppens 6 figurer. På andenpladsen kom Line L. Lang, Hobro med 56,29 point, mens tredjepladsen gik til Simone Tofte Jensen, Kalundborg med 55,39 point.

Da det er blevet muligt at tage nåle til dette stævne, blev der på stævnedagen udvalgt 4 figurer, der skulle danne grundlag for point til nålene. Kun 1 pige opnåde en nål. Heidi Petersen, Kalundborg fik således sølvnål.

Inden Gravgaard match var der ligeledes i Kalundborg Svømmehal kl. 10 udtagelse til juniorlandsholdet i. Her var 9 piger repræsenteret, hvoraf der skulle udvælges 6-8 piger. Igennem udtagelsen blev pigerne testet i styrke, udholdenhed og smidighed af Leilani Torres og Sidsel Homann. 

En hyggelig lang dag sluttede i Kalundborg omkring kl. 19, da præmierne var blevet uddelt. 


 


Cookieindstillinger