0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svømning: Husk presseakkreditering til VM på kortbane 2010

12-10-2010

Af: 21

Verdens Mesterskaberne på kortbane 2010 afholdes i Dubai i perioden 15. - 19. december.

Det bliver et VM, hvor de danske svømmere forventes at fortsætte striben af stærke internationale præstationer - med svømmere som Lotte Friis, Rikke Møller Pedersen, Jeanette Ottesen og Mads Glæsner som allerede forhåndsudtagne og dermed sikre deltagere.

VM på kortbane i december måned er det altoverskyggende hovedmål for de danske topsvømmerne, der således arbejder koncentreret hele efteråret frem mod denne ene begivenhed.

Svømmerne har mulighed for at kvalificere sig til mesterskaberne ved både EM på kortbane i perioden 25. – 28. november samt ved DM på kortbane i perioden 2. – 5. december. Først herefter vil det endelige hold til VM blive udtaget.
 
For pressen er det imidlertid allerede nu, at der skal søges om akkreditering til VM. Således er der nu adgang til et særligt online-tilmeldingssystem via følgende link: 
https://www.gmsportal.net/Dubai2010
 
Ansøgningsfristen er tirsdag, den 30. november.

Arrangørerne gør opmærksom på, at det kan tage tid at få sin akkreditering igennem, hvorfor det vil være klogt at søge om akkreditering i god tid.
 
Læs meget mere om VM på kortbane 2010 på den officielle hjemmeside: www.dubaiswimming2010.ae

For yderligere information om VM på kortbane, udtagelse af svømmere med mere kan Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, kontaktes på telefon: 2920 6160 og på e-mail: ls@svoem.dk

For yderligere information om akkrediteringsdelen kan Dansk Svømmeunions informationsmedarbejder, Nora Thomsen, kontaktes på nedenstående telefonnummer.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

 


Cookieindstillinger