0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

5
December
2021
5
December
2021
Svømning - Svømmetider
Flipper Cup 2, Hjallerup

Hjallerup Idrætscenter, svømmehal
5
December
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

5
December
2021
Officials
Modul 5 - Speaker OM521-3746
Glostrup Fritidscenter
7
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3828
Teams
16
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3829
Teams

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Dansk Svømmeunions protektor spredte glans over Christiansborg Rundt 2010 

11-10-2010
Fotos fra en begivenhedsrig dag, hvor Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary kiggede forbi. Fotograf: Michael Vienø. 

Af: 21
Kronprinsesse Mary var æresgæst og hæders-starter, da mere end 1200 svømmere lørdag, den 28. august begav sig ud på den 2000 meter lange svømmedistance Christiansborg Rundt.

Det var femte gang at Dansk Svømmeunion afholdte Christiansborg Rundt, men første gang at unionens protektor var tilstede ved et sådant åbent vand-arrangement. Derfor var det da også noget helt særligt for Dansk Svømmeunion at kunne få lov til at give kronprinsessen en smagsprøve på en sådan svømmebegivenhed – og det endda i hjertet af vores smukke hovedstad.

Kronprinsessen entrede ved 14-tiden i selskab med Dansk Svømmeunions formand Kaj Aagaard og direktør Pia Holmen startbroen, hvor deltagerne til første heat samledes under stor applaus. Med de knap 70 svømmere parate i havnebassinet, var det tid at hæve det hvide startflag og sende det første heat afsted.


Kronprinsessen fulgte interesseret de mange friske åbent vand-svømmere, som et øjeblik senere begav sig afsted på en to kilometer svømmetur i hjertet af København.


Dansk Svømmeunions protektor markerede starten på Christiansborg Rundt med både flag og fløjte.

Undervejs blev det til flere snakke med både de aktive svømmere og de mange officials, der var med til at styre begivenhederne.
Nedenfor hilser Kronprinsessen på én af de ældste deltagere, Jørgen Wabbersgaard, der i en alder af 74 år, i år deltog for femte år i træk. Jørgen har således været med samtlige år Dansk Svømmeunion har afholdt Christiansborg Rundt.Kronprinsessen har selv været aktiv konkurrencesvømmer, mens hun gik på high school og College i Tasmanien.  


Kronprinsesse Mary, formand Kaj Aagaard og Københavns kulturborgmester, Pia Allerslev, omgivet af både svømmere, kystlivreddere og publikum generelt.

Kronprinssens besøg ved Christiansborg Rundt sluttede med overrækkelse af præmier til vinderne af Krüger Stafetten.


Vindere af Krüger Stafetten 2010 blev TrygFonden Kystlivredning, der her overrækkes gaver af Dansk Svømmeunions protektor.


Andenpladsen i Krüger Stafetten gik til Nordsjællands Kystlivredningstjeneste. Her hilser Kronprinsessen på svømmeren Trine Gudnitz.


Tredjepladsen gik til Kalundborg Svømmeklub, som således også fik den store oplevelse at få overrakt præmier af Danmarks Kronprinsesse. 

Ja, ingen tvivl om, at Kronprinsessens besøg gjorde dette års Christiansborg Rundt til noget ganske særligt, som vil blive husket af rigtig mange deltagere og gæster på Søren Kierkegaards Plads i lang tid. Også for Dansk Svømmeunion blev Christiansborg Rundt 2010 til en særlig minderig åbent vand-svømmedag på grund af Kronprinsessens besøg - et besøg, der fyldte os alle med både glæde og stolthed.

Dansk Svømmeunion