0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion søger frivillige til den stærkt eksklusive Aqua Team El-Tid

16-09-2010
Dansk Svømmeunion søger frivillige til teamet omkring el-tid. Det gælder både lokale, regionale og nationale mesterskaber i bassinsvømning.

Af: 21

Er du vild med tider (talnørd), IT, teknologi generelt - og svømning i særdeleshed - har vi et meningsfyldt hverv til dig.

Vi savner operatører til vores el-tids team, der består af en flok uundværlige ildsjæle, der rejser land og rige rundt i fritiden – og generelt har et meningsfyldt og værdsat job som ”bestyrere” af el-tiden. Har du tænkt, når du går rundt om bassinkanten - ”det her kan jeg da være med til at udvikle, og hvorfor gør de ikke noget andet?”. Eller har du bare tænkt, at det kunne være sjovt at være en del af ”the action”, så er det her noget for dig. En dommeruddannelse er en fordel, men ikke et krav

Vi kan tilbyde en sjov, afvekslende, udfordrende og udviklingsorienteret opgave, som du kan løse, når du har tid og lyst. Du bliver en del af et engageret og dygtigt team med Karsten Elm Heintz som leder. Der er masser af muligheder for at være med til at præge Dansk Svømmeunions udvikling på dette område. 

Send en mail til undertegnede hvis du har lyst til at være med på denne vogn, der er i rivende udvikling i Dansk Svømmeunion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Pia Holmen, direktør, Dansk Svømmeunion, på e-mail: ph@svoem.dk eller
Karsten Elm Heintz, leder af El-tids team, på e-mail: karsten.elm@mail.dk


 


Cookieindstillinger