0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Har du lyst til at bruge lidt af din fritid sammen med landets bedste svømmere?

31-08-2010
Eliteafdelingen søger nye holdledere til landsholdene

Af: 35

Så er det måske noget for dig, at blive tilknyttet Eliteafdelingen i Dansk Svømmeunion som en af flere holdledere til de forskellige bruttogrupper (landshold).

Eliteafdelingen søger løbende pga. stødt stigende aktivitetsniveau nye holdledere til landsholdene (senior, junior og årgang). Opgaverne kan omfatte deltagelse ved stævner, træningslejre og træningsweekender i ind- og udland.

Har du lyst til at være en del af teamet omkring bruttogrupperne, og har du mulighed for at bruge nogle fridage/forlængede weekends på dette arbejde, hører vi gerne fra dig. Du skal helst have erfaring som holdleder fra en svømmeklub medlem af Dansk Svømmeunion eller eventuelt være tidligere elitesvømmer.

Omfanget af holdlederarbejdet tilpasses meget individuelt, men du skal helst have mulighed for at deltage ved 2 – 3 aktiviteter i løbet af en sæson.

Er du interesseret så send en kort mail til elitechef Lars Sørensen - ls@svoem.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv og om tidligere holdlederopgaver fra en svømmeklub, eller om din svømmekarriere.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger omkring holdlederarbejdet eller bare har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Lars Sørensen på tlf. nr. 4439 4455 eller 2920 6160.


 


Cookieindstillinger