0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

8
December
2021
9
December
2021
Svømning - Svømmetider
Berns X-mas Challenge 2021, Faaborg

Bernstorffsminde Efterskole, svømmehal
9
December
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

16
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3829
Teams
5
Januar
2022
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM122-3834
Herfølge Svømmehal
8
Januar
2022
Træner/instruktør
Børnetræneruddannelse TBØ22-3786
Fyrtårn Tommerup (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

DM på Bellevue

30-08-2010
Rekord mange deltagere til DM i Open water livredning på Bellevue strand

Af: 109

Lørdag den 21. august blev der afholdt danske mesterskaber i Open Water livredning på Bellevue strand med rekord mange deltagere. Især på pige- og juniorsiden er der kommet mange nye og rigtig gode udøvere, som det bliver spændende at følge i fremtiden.  
 
Jacob Carstensen, GI40Hermes vandt surf race, sølvmedaljen gik til klubkammeraten Ronnie Dalsgaard og bronzemedaljen gik til Kristoffer Weber Larsen ligeledes fra GI40Hermes, der er en af de unge lovende juniorer. Boardrace blev vundet af Thomas Ibsen Nielsen, GI40Hermes, Jacob Carstensen på anden pladsen og Martin Jørgensen, AGF på tredjepladsen. Thomas Ibsen Nielsen tog ligeledes guld i oceanman. Sølv medajlen gik til Kresten Falster, GI40Hermes og bronze til Jan Simonsen, Aalborg svømmeklub. Jan Simonsen dominerede stranddisciplinerne og vandt guld i både 90m beach sprint og beach flag efter tæt opløb med Christen Thing, GI40Hermes. Den rutinerede roer Tor Busch tog vandt surfski, Thomas Ibsen Nielsen blev to’er og tredje pladsen gik til Kresten Falster.  
 
Caroline Kleemann, KTK86 dominerede kvindesiden og vandt uden tæt konkurrence 3 guldmedaljer i henholdsvis board, surfski og oceanwoman. Sølvmedaljen i board gik til Mette Thing, USG og bronze til Mai Hjelmgaard, som er endnu en af de juniorer, vi forhåbentlig kommer til at se mere til i fremtiden. Surf race blev vundet af den rutinerede åbent vand svømmer, Trine Gudnitz tæt forfulgt at Lia Jørgensen på 2. pladsen og Mai Hjelmgaard på 3. pladsen. Lia Jørgensen havde tidligere på måneden opnået den samme placering ved de åbne svenske mesterskaber i Tylösand, lige ud for Halmstad. På standen vandt Julie Fisher Vinther Christensen, GI40Hermes, 90 meter beach sprint og beach flag blev vundet af Anja Olsen, AGF. 
 
Det danske EJM hold bestående af Julie Fischer Vinther Christensen GI40Hermes, Sigurd Greve Dideriksen GI40Hermes, Morten Jensen VAT, Anja Olsen AGF, Mai Hjelmgaard VAT, Lia Jørgensen VAT, Kristoffer Weber Larsen GI40Hermes, Alexander Skov Andersen VAT, Anna Svanbergsson VAT og Victor Ludvigsen GI40Hermes drager i næste uge af sted til Belgien for at forsvare de danske farver. DM har været en god mulighed for juniorerne for at teste formen og få lidt konkurrencetræning op mod det noget større stævne, hvor der vil være både semifinaler og finaler. Juniorerne har stadig et stykke op til de garvede deltagere fra seniorlandsholdet, der på nuværende tidspunkt træner frem mod VM i Egypten i oktober. Samtlige juniorer har imidlertid vist en kæmpe fremgang på den korte tid, hvor de har trænet frem mod EJM. Kan denne fremgang fortsætte, så er medaljerne forhåbentlig inden for rækkevidde, når EJM skal holdes i Danmark til næste år.