0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Mød de danske EM-svømmere når de lander i Kastrup Lufthavn i aften

16-08-2010
Når den danske EM-trup lander i Kastrup Lufthavn, fortjener de alle en stor og hjertelig modtagelse. Dansk Svømmeunion inviterer alle svømmeklubber, familier, venner med flere til at være med til at hylde truppen. Det bliver festligt med flag, boblevand, blomster, taler med mere.

Af: 21

I aften, mandag, den 16. august, lander EM-truppen i Kastrup Lufthavn oven på et forrygende Europa Mesterskab i Ungarn. Med i bagagen er således flere funklende medaljer. 

Alle er velkomne
Dansk Svømmeunion arrangerer modtagelse af EM-truppen i lufthavnen og vil her gerne invitere presse, svømmeklubber, familie og venner til at møde op og gøre modtagelsen af svømmerne så festlig som overhovedet muligt.

Desværre bliver der ikke mulighed for at fejre KVIK Kastrup-svømmeren Jeanette Ottesen i lufthavnen, da hun er taget direkte på ferie. Resten af truppen vil være med flyveren hjem i aften – således også den dobbelte Europamester, Lotte Friis, som har to guldmedaljer med hjem i 800 m fri og 1500 m fri samt en bronzemedalje i 400 m fri. Også Rikke Møller Pedersen, Frem/NTC, er med flyveren hjem i aften og medbringer her naturligvis sin sølvmedalje fra 100 m brystsvømning og bronzemedalje fra 200 m brystsvømning.

Ankomst: EM-truppen lander med fly fra Budapest klokken 19.40. Truppen kommer ud af udgangen i Terminal 3.

Modtagelsesreception: Dansk Svømmeunion holder modtagelsesreception inde i Terminal 3 til venstre for udgangen, hvor de rejsende kommer ud. Receptionen vil således finde sted ud for Starbucks i Terminal 3. Her står vi klar til modtagelse fra 19.30.

Tilstede vil blandt andet være Dansk Svømmeunions formand, Kaj Aagaard, som vil overrække buketter til medaljevinderne med flere.

For yderligere information om mandagens modtagelse af EM-truppen kan Dansk Svømmeunions informationsmedarbejder Nora Thomsen kontaktes på telefon: 4439 4453/mobil: 2149 0937.  

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

 


Cookieindstillinger