0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EM, lørdag, finaler: Lotte Friis vinder EM-guld på 1500 m fri

14-08-2010

Af: 35

Lotte Friis, Sigma/Allerød/NTC, vandt her til aften sin anden guldmedalje ved EM i svømning i Budapest. Denne gang var distancen 1500 m fri og vinder tiden blev på 15.59.13.
Et flot og suverænt løb af Lotte hvor hun fra start lagde sig i spidsen og aldrig for alvor blev truet af sine konkurrenter.

To andre danskere var også i aktion i aftens finaleafsnit. 

Bedst gik det for Jeanette Ottesen, Kvik Kastrup, i 50 m fri semifinalen. Her kvalificerede hun sig til finalen som nr. 6. Jeanettes tid blev på 0.25.01. Ca. 2 tiendedele hurtigere en formiddagens tid.

Rikke Møller Pedersen, Frem/NTC, svømmede ligeledes en semifinale i 50 m bryst. Her slutter Rikke på 0.31.98 og forbedrer dermed sin tid fra indledende. Tiden rakte til en sammenlagt 13. plads. 

Således har Danmark for femte dag i træk fundet plads på sejrspodiet i Budapest og den samlede medaljehøst er nu oppe på fem medaljer. To af guld, to af sølv og en af bronze. 

EM slutter i morgen. Og i de indledende heat kan vi se frem til at skulle følge blandt andet Lotte Friis i 400 m fri og to holdkapper med dansk deltagelse. Begge holdkapper er 4 x 100 m medley. 

Se fotos og videoklip fra den danske lejr på www.svoem.dk

For yderligere information kan Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, kontaktes på mobil: 2920 6160.

Dansk Svømmeunion opfordrer til at kontakten til holdet kun går via elitechef Lars Sørensen og dermed ikke direkte via svømmernes mobilnumre.


 


Cookieindstillinger