0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Jesper Harder begyndt i Dansk Svømmeunion i stillingen som elitekoordinator

19-08-2010
Jesper Harder er nu begyndt i den nyoprettede stilling som elitekoordinator i Dansk Svømmeunions eliteafdeling.

Af: 21


Jesper Harder er, som tidligere annonceret, blevet ansat i eliteafdelingens nyoprettede stilling som elitekoordinator og kommer således til at varetage en bred vifte af opgaver af administrativ og koordinerende karakter men vil samtidig indtage en hjælpetrænerfunktion på det nationale træningscenter, NTC, i Bellahøj Badet.


Dansk Svømmeunions elitekoordinator: Jesper Harder.

Som elitekoordinator bliver Jespers overordnede rolle at koordinere eliteafdelingens mange aktiviteter og samtidig sikre, at alle interessenters behov for information og hjælp bliver tilgodeset.

Jesper Harder er et kendt ansigt i det danske svømmemiljø. Har selv en fortid som svømmer og dernæst som træner i flere svømmeklubber – senest i Holstebro SvømmeClub, hvor Jesper siden 2005 har været ansat som elitetræner.

Udover at være uddannet svømmetræner er Jesper også netop nu i færd med at gennemføre Idrættens Træner Akademi (ITA), som forventes afsluttet ultimo 2010.
Sideløbende med trænergerningen har Jesper gennem årene opnået solid erfaring med at håndtere diverse praktiske, administrative og koordinerende opgaver såsom stævnetilmeldinger, planlægning af træningslejre i ind- og udland – ikke kun for egne svømmere, men også for inden- og udenlandske klubber samt for iTUP årgang- og junior-landsholdene.
Endvidere har Jesper været meget involveret i udfordringer relateret til klubtøj og træningsudstyr - lige fra design via bestilling og produktion til levering. Jesper kan også lægge navn til planlægning og gennemførelse af ”anderledes” aktiviteter for sine svømmere - eksempelvis matchrace sejlads, teambuilding dage, dykning, boksning og taekwondo.

Foruden jobbet som elitetræner i Holstebro SvømmeClub har Jesper også været ansat som træner i Ikast Svømme Klub, som cheftræner i Aabybro Svømmeklub og som cheftræner i Thisted Svømmeklub.

Jesper er 31 år og bor sammen med sin kæreste. De skal giftes til september.

I den første tre måneders prøveperiode vil Jesper arbejde dels fra bopælen i Holstebro, dels i administrationen i Farum og dels ved NTC i Bellahøj Badet. Efter endt prøveperiode er det aftalt, at Jesper og hans tilkomne flytter til København.  

Jesper kan kontaktes på mobil: 2114 2782 og på e-mail: jh@svoem.dk

Dansk Svømmeunion byder Jesper velkommen i teamet og håber, at alle i SvømmeDanmark vil tage godt imod den nye elitekoordinator.

Stillingen som elitekoordinator er oprettet via samarbejde mellem Dansk Svømmeunion og Team Danmark.


 


Cookieindstillinger