0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Aqua Beach Camp – en frisk uge på stranden for de 12-15 årige

29-06-2010
I forbindelse med den naturlige interesse der er for stranden i sommerperioden, følger svømmeklubben Gi40Hermes op på sidste års succes og tilbyder atter deltagelse i en uges Aqua Beach Camp.

Af: 21

Konceptet bag Aqua Beach Camp er udviklet af Dansk Svømmeunion i samarbejde med GI40Hermes med henblik på at sætte fokus på svømning i åbent vand, livredning og førstehjælp. GI40Hermes afholdte en første Aqua Beach Camp sidste år – en camp, der blev så succesfuld, at GI40Hermes også i år ønsker at tilbyde en frisk uge for de 12-15 årige med stranden i centrum.

Campen afholdes i Amager Strandpark i uge 31 – hver dag i tidsrummet 09.00 – 14.00.
Alle, der kan svømme mindst 800 meter, har mulighed for at deltage i dette udfordrende og sjove arrangement.

Ifølge Puk Hvistendal, Aqua Beach Camp koordinator i GI40 Hermes, er der lagt op til en fantastisk uge: - Børnene udvikles meget i løbet af sådan en uge. Sidste års deltagere var vilde af begejstring. De var eksempelvis på besøg hos de lokale livreddere, hvor de blandt andet fik lov til at få en tur i redningsbåden. Forældrene fortalte, at de fik rigtig glade børn hjem, men også meget trætte børn. Og det forstår man godt, når de hver dag faktisk svømmede mere end 2000 meter i åbent vand.

Med en vellykket premiere sidste år er der store forventninger til campen i år i GI40Hermes: - Der er jo tale om nytænkning inden for området og med den fornemme feedback vi fik sidste år, forventer vi helt bestemt, at Aqua Beach Campen også i år bliver velbesøgt, udtaler Puk Hvistendal.

Sidste år var der 25 deltagere på campen.

For yderligere information og tilmelding til en uges Aqua Beach Camp henvises til Dansk Svømmeunions særlige site: www.aquacamp.dk

For spørgsmål til campen henvises til Aqua Beach Camp koordinator i GI40Hermes, Puk Hvistendal, på telefon: 2616 9819.

I Dansk Svømmeunion kan udviklingskonsulent Morten Hinnerup kontaktes på telefon: 4439 4468.  

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

 


Cookieindstillinger