0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

28
Januar
2021
Andet
Vendsyssel rundt med Johnni Olesen - Udsat til senere på foråret
Nørresundby Idrætscenter
30
Januar
2021
Andet
Dialogmøde i Dansk Svømmeunion
Online (ZOOM)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

30
Januar
2021
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager OM4 21-3580
Esbjerg Bakkeskolen - Festlokalet (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)
6
Februar
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grunduddannelse ISG21-3429
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Vikinge Svøm Roskilde sætter rekord

25-06-2010

Når Dansk Svømmeunion i samarbejde med Roskilde Svømning åbner dørene til den anden udgave af åbent vand-arrangementet ’Viking Svøm Roskilde’ på søndag den 27. juni kl. 10.00. I år bliver der sat ny rekord i antallet af deltagere med over 150 svømmere, der har forhåndstilmeldt sig svømmeturen på de 2,5 km.

Af: 109

Åbent vand-arrangementerne er i de seneste år succesfuldt blevet etableret i flere store byer, blandt andet i Randers, Vejle, Aalborg og ved Christiansborg i København. Også Vikinge Svøm - Roskilde tegner således godt. Den særdeles attraktive og seværdige svømmerute i Roskilde går fra Vigen Strandpark direkte over fjorden ind mod Roskilde by, hvor der undervejs kan sigtes mod domkirkens spir. Målområdet ligger ved siden af et andet af byens kendetegn - Vikingeskibsmuseet. Da fjorden ligger beskyttet for vejr og især vind, vil der sjældent være problemer med strøm og bølger.

”Et bedre startsted og målområde findes ikke i Roskilde. Ved Vigen Strandpark er der masser af grønne arealer, gode indkøbs- og parkeringsmuligheder. Desuden er der en fantastisk udsigt ind over Roskilde og domkirken. Målområdet ved Vikingemuseet med alle Vikingeskibene er også en attraktion, som såvel svømmere som tilskuere vil sætte pris på. Så vi er overordentligt tilfredse med ruten. Og sidste år var jo en fantastisk dag med masser af solskin, og det gode vejr på dagen ser heldigvis ud til at blive gentaget, siger Piet Grønlund, medarrangør af Vikinge Svøm Roskilde, med henvisning til vejrudsigten. Samtidig benytter Piet Grønlund til at sige ’tak’: ”En stor tak skal naturligvis lyde til de mange sponsorer, som har valgt at støtte op om vores fantastiske arrangement”. Hovedsponsor er også i år Arbejdernes Landsbank. Øvrige sponsorer er: Kvickly, Algade i Roskilde, Guldbageren, Murerfirmaet A. Villadsen Aps, Vikingeskibsmuseet samt Hjorth Design, mens Roskilde Kommune ligger areal til.

Mulighed for eftertilmelding
Eftertilmelding til Vikinge Svøm er forsat muligt på dagen, hvis du er en ivrig svømmer eller hvis i er en flok konkurrenceivrige mænd og damer, der stadigvæk har mod på at ta’ armtag med Roskilde Fjord, kan man blot møde op i startområdet ved Vigen Strandpark og betale de 250 kroner, som startgebyret koster. For de penge får man til gengæld også en t-shirt til minde om arrangementet. Desuden får deltagerne en sandwich og en ½ liter vand samt en fribillet til Vikingeskibsmuseet den selvsamme dag. Her er der mulighed for at tage familiemedlemmer under 17 år gratis med ind.

Dansk Svømmeunion glæder man sig til udsigten over endnu et succesfuldt åbent vand- arrangement. Samtidig kommer unionen med gode råd: ”Vi anbefaler, at svømmerne benytter en våddragt, da det er tidligt på sæsonen, og vandet derfor kan være køligt. Våddragt kan lejes på stedet, lyder det fra Morten Hinnerup, konsulent i Dansk Svømmeunion. Samtidig slår Morten Hinnerup fast, at deltagerne som minimum skal være fyldt 15 år. - Hvis de er under 15 år kræves forældreaccept. Desuden skal de unge svømmere anvende våddragt samt kunne dokumentere, at de kan svømme 2000 meter i bassin”, lyder det fra Dansk Svømmeunions konsulent.

Alt i alt er der stor tilfredshed i arrangørgruppen op til start.
”Åbent vand-svømning er et fantastisk og anderledes tilbud. Det giver svømmerne mulighed for at udøve deres idræt i det fri og stadigvæk få brugt en masse kræfter. Sådan et arrangement giver samtidig stor opmærksomhed omkring svømningen i byen. Så det har stor pr-værdi for svømningen og for Roskilde”, lyder det samstemmende fra stævneleder Morten Hinnerup og medarrangør Piet Grønlund.

Deltagerne vil søndag blive sendt af sted i 4 heats omkring klokken 10.00, og herefter vil svømmetagene og bensparkene afgøre, hvem der når først i mål. Der er præmier til de bedst placerede i aldersgrupperne, som skiller ved ”født før og efter 1980’.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til konsulent Morten Hinnerup på telefon 44 39 44 68 / 29 16 09 03 eller på mail moh@svoem.dk