0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Pressemeddelelse: Martin Utiger bliver træner i Hillerød Svømmeklub

25-06-2010
Hillerød Svømmeklub ansætter Martin Utiger pr. 1. august 2010 som assistent-træner for Hillerøds førstehold.

Af: 21

Gennem de seneste tre år har Hillerød Svømmeklub gennemgået en kraftig sportslig udvikling. Med dygtig indsats fra trænere og svømmere nærmer klubben sig toppen af dansk årgangs og junior-svømning. Hillerød Svømmeklub ønsker gennem yderligere fokus på vore bedste svømmere og talentudvikling at fortsætte denne udvikling.

Vi kan med stor tilfredshed meddele, at Martin Utiger pr. 1. August 2010 tiltræder som assistent-træner for Hillerøds førstehold. Som aktiv svømmer har Martin vundet 13 danske senior mesterskaber samt en lang række medaljer i brystsvømning ved senior, junior og årgangs-mesterskaber. Han er tidligere dansk senior-rekordholder i brystsvømning på kort- og langbane og har deltaget ved EM. Martin Utiger har gennem en årrække virket som assisterende elitetræner i Lyngby Svømmeklub.

I de senere år har Martin helliget karrieren som advokat og familielivet. Men passionen for svømning er fortsat så stor, at han ønsker at genoptage trænergerningen. Martin Utiger udtaler: ”Hillerød Svømmeklub har et stort potentiale med en lang række talenter og et stærkt træner-team. For tre år siden var det ikke en interessant klub for mig. Det bliver virkelig spændende at være med i udviklingen af Hillerøds bedste svømmere. Jeg tror på, at jeg qua mine tekniske færdigheder og kendskab til top-svømning kan bidrage til fortsat udvikling af svømmerne – teknisk såvel som mentalt. ”

Hillerøds cheftræner Morten Marstrand byder velkommen til Martin Utiger med følgende ord:
- ”Martin Utiger er en stor kapacitet,  der har opnået store resultater som aktiv svømmer. Efterfølgende har han med stor succes været assistent  træner i Lyngby svømmeklub. Martin har alt, hvad der skal til for at give vores svømmere og trænere et ekstra skub fremad på Hillerød Svømmeklubs vej mod toppen af dansk årgangs- og junior-svømning. Personligt glæder jeg rigtig meget til, at Martin starter. Hans tekniske kompetencer er utrolig gode. Samtidig er han en stærk personlighed med et godt overblik.”

Bestyrelsen i Hillerød Svømmeklub

Kontaktperson:
Cheftræner Morten Marstrand
Tlf. 42366668
Email: morten@hils.dk


 


Cookieindstillinger