0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sommerens første Aqua Camps begynder på mandag

23-06-2010
På mandag, den 28. juni, begynder de første af en lang række svømmelejre eller Aqua Camps, som de hedder, i regi af Dansk Svømmeunion. Lejrene, som tilbydes i tæt samarbejde med svømmeklubber lokalt, afholdes nu for syvende år i træk.

Af: 21

Aqua Camp – også for børn, der ikke kan svømme
Aqua Camp-konceptet er målrettet børn i alderen 7 - 12 år. Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger, ligesom det ikke kræver medlemskab af en svømmeklub at få lov til at deltage. Der er også plads til at børn, som endnu ikke har lært at svømme, kan være med.

29 klubber byder velkommen til i alt 51 Aqua Camps i løbet af sommeren
29 klubber har budt ind på afholdelse af Aqua Camps denne sommer. En camp varer typisk fem dage. Nogle af klubberne afholder dog flere camps i løbet af sommeren. Således bliver der afholdt i alt 51 Aqua Camps de kommende uger med deltagelse af cirka 3000 børn.

Følgende svømmeklubber byder i år velkommen til én eller flere Aqua Camps:
Lyngby Svømmeklub, Orient (København), Allerød Svømmeklub, Ringe Svømme-Klub, Hobro Svømmeklub, Farum Familie Svøm, Hillerød Svømmeklub, Odense Svømme Klub, West Swim Esbjerg, Vejle Svømmeklub Triton, GI40 Hermes, SvømmeKlubben Syd, Delta Svøm (Fredericia), AGF, Dragsholm Svømmeklub, Herning Svømmeklub, Lystrup If, Slagelse Svømmeklub, Odense Svømme- og Livrednings Forening, Køge Svømmeklub, Horsens Svømmeklub, Holstebro Svømme-Club, Birkerød Svømmeklub, Slangerup Svømmeklub, Horsens Svømmeklub, Haderslev Svømmeklub, Svømmeklubben Pingvinen (Støvring), Svømmeklubben SHS–Stevns og Vildbjerg Svømmeklub.

Samarbejdspartnere/sponsorer hjælper til
At afholde Aqua Camps er forbundet med mange udgifter. Derfor er det af afgørende betydning at en række virksomheder vil hjælpe til og støtte den gode sag – det være sig i form af naturalier til børnenes meget populære goodiebags og i form af økonomisk støtte.

Goodiebags uddeles til samtlige børn på førstedagen af campen. I disse gemmer sig små overraskelser foruden en flot t-shirt.
I år er det lykkedes at få etableret et samarbejde med fem virksomheder/organisationer, der således har valgt at bakke op om de aktive camps.

De fem virksomheder/organisationer er:
REMA 1000 (hovedsponsorat samt produkter til goodiebags)
Kavli (Sunmaid rosiner og FUN saft)
Castus (Frugtstænger)
Sydbank (drikkedunke)
TrygFonden Kystlivredning (nøgleringe, postkort og læsestof med konkurrencer og information om baderåd).

For yderligere information om Aqua Camps denne sommer kan konsulent i Dansk Svømmeunion, Lene Madegaard, kontaktes på mobil: 2920 6150, e-mail: lm@svoem.dk  

 


Cookieindstillinger