0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Pressemeddelelse: STO ansætter ny cheftræner

23-06-2010
Swim Team Odense (STO) har ansat René Bjerregaard som ny cheftræner for startfællesskabets elitesvømmere.

Af: 21

Efter et noget turbulent forår, er vi i Swim Team Odense (STO) glade for at kunne meddele, at vi har ansat René Bjerregaard som ny cheftræner for startfællesskabets elitesvømmere. René kommer fra en stilling som cheftræner i Hvidovre, hvor han har været ansat i otte år.

STO har i de seneste to år været inde i en stor udvikling såvel sportsligt som organisatorisk, bl.a. med en omlægning af den sportslige organisation til en mere målrettet elitær enhed med større fokus på talentudvikling. "Vores svømmere har været igennem en rivende udvikling, og specielt på årgangsniveau er mange nye, unge talenter på vej frem. Vi har således søgt en træner, som både kan matche vores bedste svømmere og samtidig kan fortsætte talentudviklingen." udtaler Danielle Keller, der er formand i OSK.

Den 34-årige kommende cheftræner har, med Idrættens Trænerakademi i bagagen, det faglige fundament i orden, og han har mange års praktisk erfaring med svømmere på både årgangs-, junior- og seniorniveau. René Bjerregaard skal varetage den daglige træning for svømmerne på eliteholdet, men vil også komme til at præge udviklingen af de øvrige svømmere både i STO og i de to moderklubber, OSK og OSLF. René Bjerregaard vil blive cheftræner for et nyt trænerteam, som sammen skal løfte STO videre.

"Renés idéer omkring træning og udvikling af svømmere som hele mennesker passer godt ind i STO" vurderer formand i OSLF, Jimmy Andersen og fortsætter: "Vi overbeviste om at vi har valgt den rigtige person til at fortsætte elitesvømningen i Odense".

René Bjerregaard tiltræder som cheftræner d. 1. august 2010.

For yderligere information kan Jimmy Andersen kontaktes på tlf. 23309888.


 


Cookieindstillinger