0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

8
Maj
2021
Kunstsvømning
DM
Odense

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

St Heddinge

Årgangstræneruddannelse

 

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion

26. maj Gentofte (engelsk)

1. juni Haderslev

Modul 2 - Bane-, mål- og vendedommer

9. maj Gentofte

Modul 7 - Overdommer

21. august + 11. september Vejle

 Næste arrangement

9
Maj
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3651
Kildeskovshallen
15
Maj
2021
Træner/instruktør
Årgangstræneruddannelsen TÅR21-3664
Vildbjerg Sports- og Kulturcenter
15
Maj
2021
Træner/instruktør
Årgangstræneruddannelsen TÅR21-3592
Fyrtårn Tommerup (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

SIGMA BIRKERØD STYRKER TALENTUDVIKLINGEN OG ÅRGANGSSVØMNINGEN VED ANSÆTTELSE AF CHEFTRÆNER FOR KLUBBENS TRE TALENT- OG ÅRGANGS KONKURRENCEHOLD

23-06-2010
Birkerød Svømmeklub ansætter med virkning fra den 1. august Stine Lyngby som cheftræner. Læs pressemeddelelsen her.

Af: 21

PRESSEMEDDELELSE

SIGMA BIRKERØD STYRKER TALENTUDVIKLINGEN OG ÅRGANGSSVØMNINGEN VED ANSÆTTELSE AF STINE LYNGBY

Den ene af de to SIGMA klubber – BIRKERØD SVØMMEKLUB – ansætter med virkning fra den 1. august Stine Lyngby som cheftræner for klubbens 3 talent- og årgangs konkurrencehold (SIGMA TALENT, SIGMA 4 og SIGMA 3).

Stine ansættes i en fuldtidsstilling og får dermed det overordnede ansvar for BIRKERØD SVØMMEKLUBS talentudvikling og ”fødekanal” af svømmere til de to startfællesskabshold i SIGMA (årgangsholdet SIGMA 2, hvor Winnie Faber er cheftræner og junior/senior holdet SIGMA 1, hvor Simon Winther fra den nye sæson tiltræder som cheftræder).

Stine kommer til at overtage en meget talentfuld gruppe af svømmere, herunder flere danske gruppe 2 årgangsmestre, men får altså ansvaret helt fra talenternes ”håndplukning” fra BIRKERØD SVØMMEKLUBS Svømmeskole og til de er klar til at indgå i dansk svømnings stærkeste årgangselitesatsning på SIGMA 2 holdet.

Stine kommer til at samarbejde nært med Martin Rasmussen, som er cheftræner for ALLERØD SVØMMEKLUBS SIGMA 3 hold - der er en række fælles trænings pas og samarbejde imellem de to klubbers yngste konkurrencehold – og der bliver også et nært samarbejde med både Winnie Faber og Simon Winther.

Stine Lyngby er uddannet cand.scient. i biologi med speciale i cellulær fysiologi fra Københavns Universitet, og har i en længere årrække arbejde i én af dansk svømnings stærkeste talentfabrikker, nemlig KØGE SVØMMEKLUB.

I den sæson som netop går på hæld har Stine således været talentudvikler i KØGE og tidligere både B- og C- og talentholdstræner i klubben. Stine Lyngby har medvirket tilat kvalificere KØGE svømmere til både Nordiske årgangsmesterskaber og Ungdoms OL og hendes svømmere har opnået medaljer ved både Danske junior- og seniormesterskaber. Stine har desuden i de sidste fire år deltaget i samtlige iTUP samlinger, da KØGE SVØMMEKLUB i perioden siden 2007 har haft 8 svømmere udtaget til iTUP samlingerne.

Stine Lyngby har desuden været nomineret som Årets årgangstræner af DSTS i både 2008 og 2009.

BIRKERØD SVØMMEKLUBS formand Jan Schäfer udtaler om Stines ansættelse:
” – Vi er fantastisk glade for at kunne tilknytte Stine til SIGMA og dermed yderligere styrke det talent- og årgangsarbejde som altid har været vor basis og som skal udgøre fundamentet for vort elitemiljø. Stine har den erfaring og de kvalifikationer vi skal bruge for yderligere at sætte damp under talentkedlerne, og med hendes ansættelse på fuld tid forventer vi også at samarbejdet med de fuldtidsansatte SIGMA trænere kan medvirke til at skabe gode resultater, men især sikre at vore svømmere får de bedst mulige betingelser for at virkeliggøre de ambitioner og mål hver enkelt svømmer har ”.

Stine afløser de 3 hidtidige deltidsansatte cheftrænere på BIRKERØD SVØMMEKLUBS K-hold, som dog alle fortsætter i SIGMA systemet, idet TALENT træner Mia Hyldahl – som kun vikarierede på trænerposten – fremover koncentrerer sig om jobbet som Sports- og administrationschef. Den nuværende SIGMA 4 cheftræner Johan Ipsen påbegynder sit studie som ingeniør, men fortsætter som del af et stærkt hjælpetræner team under Stines ledelse. Cheftræner for SIGMA 3 i Birkerød Christoffer Jørgensen bliver fra den nye sæson en del af det assisterende træner team på SIGMA 2 under Winnie Fabers ledelse.

Udover Johan Ipsen får Stine Lyngby følgende hjælpetrænere ”under sin kommando”: Andreas petersen, Nicolai Hagen, Amalie Holm og Kristian Schäfer.

Samtlige disse har i en årrække arbejdet som trænere i BIRKERØD SVØMMEKLUBS konkurrenceafdeling og kommer derfor til at udgøre en god støtte for Stine Lyngby.

Til yderligere styrkelse af talentudviklingen og med henblik på at øge fokus på den til tider oversete DRYLAND træning er Nicoline Jepsen (også assisterende træner på SIGMA 2) ansat til i samarbejde med Stine Lyngby at gennemføre et par ugentlige DRYLAND trænings pas på SIGMA BIRKERØDS konkurrencehold.

For yderligere oplysninger.

Jan Schäfer
Telefon 2011 9508.