0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM: Hermes kom igen

13-06-2010
Frem Odense blev besejret 8-6 i anden kamp om guldet

Af: 127


GI40 Hermes i angreb. Foto: Hermes

GI40 Hermes vandt overraskende den anden kamp om DM, da holdet lørdag på hjemmebane i Bellehøj Svømmestadion besejrede Frem Odense 8-6. Afgørende for kampen blev GI40Hermes målmand Jesper Thorsøe, som reddede mange af Frems skudforsøg i den tætte kamp.

1. periode blev meget tæt, men hjemmeholdet kom bedst ud af de otte spilleminutter med to mål - begge sat ind af Kim Bonde.


Kim Bonde sørgede med to mål i 1. periode for, at GI40 Hermes kom bedst fra start. Foto: Søren Arildsen.

Frem er altid farlige, og det viste Odense-holdet i den efterfølgende periode, hvor det blev til to mand mere-situationer. Hermes kom dog godt igen og bedst ud af perioden.

I den første kamp om DM-guldet gik GI40Hermes ned i 3. periode. I Bellahøj var situationen omvendt. Efter fem minutters uafbrudt svømning og ingen scoring fik hjemmeholdet sat to scoringer ind blandt andet med et mål på direkte frikast af Klaus Eskelund.

I 4 periode pressede de regerende mestre fra Frem over hele banen og endte også med at vinde ind på GI40Hermes. Specielt Hernik Schwertzfeger viste stor energi og scoring i perioden. Men afstanden var for stor, og der blev aldrig for alvor spænding om resultatet.


Foto: Hermes.

Resultat:
GI40 Hermes- Frem Odense 8-6 (2-1, 3-2, 2-0, 1-3)

Den 2. finale var i øvrigt flot dømt af Finn Christensen og Klaes Sørensen, som ingen af holdene denne gang kunne være utilfredse med.


Det københavnske hold er klar til en 3. DM-finale. Foto: Hermes.

Til 3. finale vil GI40Hermes igen have topscorer Tamas Iboyla med. Han havde karantæne i returkampen. 3. finale spilles søndag d.13.6 kl.18.45 i Bellahøj Svømmestadion.


 


Cookieindstillinger