0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions bestyrelse vil dialog med eliteklubber om samarbejdet

17-06-2010
Dansk Svømmeunions bestyrelse drøftede på et bestyrelsesmøde tirsdag, den 8. juni, de kritikpunkter, der er blevet rejst den seneste tid på hjemmesider og i pressen i forhold til unionens elitesatsning.

Af: 21

Bestyrelsen tager kritikken alvorligt og har besluttet en handleplan med henblik på at få drøftet de aktuelle kritikpunkter, og samtidig sikre, at der fremover skabes en jævnlig og løbende dialog med eliteklubberne om samarbejdet generelt.

Hvad angår de aktuelle kritikpunkter vil bestyrelsen allerede onsdag, den 9. juni, rette henvendelse til de klubformænd, der internt og eksternt har ytret holdninger omkring elitesatsningen med henblik på at få afholdt møder med disse inden sommerferien.

Efter sommerferien tager bestyrelsen initiativ til to handlinger.
Først vil bestyrelsen etablere et netværk med eliteklubbernes klubformænd. Her skal der være mulighed for på uformel vis at drøfte elitespørgsmål samt andre politiske spørgsmål, hvor bestyrelsen og eliteklubberne kan have gavn af sparring med hinanden.
Dernæst vil bestyrelsen efter sommerferien tage kontakt til seks - otte klubber omkring en fælles proces med disse klubber, hvor elitesatsningen hen imod 2012 og frem mod 2016, skal drøftes. På disse møder skal også professionalisering og langsigtet udvikling af klubberne være på dagsordenen. Satsningen frem mod 2016 vil blive drøftet med en blank blok, og bestyrelsen ønsker en åben dialog herom. 

Hvad angår elitesatsningen hen imod 2012, vil bestyrelsen – via styregruppen sammen med Team Danmark - fastholde den nuværende struktur og de rammer, således som de er vedtaget og beskrevet i Eliteplan 2012. Vi har en samarbejdsaftale med Team Danmark, som bestyrelsen har godkendt og har konstateret giver stærke internationale resultater til dansk svømning.

Der fastholdes, fra bestyrelsens side, en enstemmig opbakning og tillid til eliteafdelingens medarbejdere om, at de arbejder inden for rammerne af Eliteplan 2012 og leverer de aftalte resultater.

For spørgsmål og kommentarer kan Dansk Svømmeunions direktør, Pia Holmen, kontaktes på telefon: 2920 6161 og pr. e-mail: ph@svoem.dk


 


Cookieindstillinger