0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svømmeklubben TRITON nyt Talentudviklings-kraftcenter

29-04-2010

Af: 21

Svømmeklubben TRITON har indgået aftale med Dansk Svømmeunion som nyt Talentudviklingskraftcenter med opbakning fra Ballerup Kommune

Som en af Ballerup Kommunes fire satsningsidrætsgrene under Elitekommune­samarbej­det med Team Danmark er svømmeklubben TRITON blevet godkendt af Dansk Svømme­union til at bære titlen som talentudviklingskraftcenter. En aftale som støttes op af Ballerup Kommune.

Godkendelsen og aftalen er ikke mindst kommet i stand, fordi TRITON indenfor en periode af godt 2 år har arbejdet intensivt på at udvikle svømmeklubben, både på det strukturelle og organisatoriske plan og med sin talent- og eliteudvikling af TRITON’s mange konkur­rence­svømmere.

Elitechef Lars Sørensen udtaler, ”Dansk Svømmeunion er meget glade for etablering af samarbejdet med Triton Ballerup. Forløbet med at etablere talentudviklingskraftcentret har været meget positivt med en stor positiv støtte fra Ballerup Kommune”.

Elitechefen udtaler endvidere ”Senest ved DM afholdt i påsken understregede Triton Ballerup, at de sportsligt lever op til titlen om at være et kraftcenter for talentudvikling”.

Svømmeklubben TRITON er i dag en aktiv part i Ballerup Kommunes eliteudviklings­arbejde under Elitekommunesamarbejdet.

”Et af målene i dette samarbejde er, at man som satsningsidrætsgren bl.a. indfører Dansk Svømmeunions aldersrelaterede træningskoncept (ATK) og at man som klub uddanner og opkvalificerer sin trænerstab, som skal varetage selve talent- og eliteudviklingsarbejdet. Dernæst er det vigtigt, at de rette rammer er til stede for at kunne udføre idrætten på højt eliteniveau.

Vi har derfor arbejdet målrettet med ATK under Dansk Svømmeunion og i et godt samarbejde med Ballerup Kommune med henblik på at få rammer og faciliteter omkring elitesvømningen på plads. Det har endelig gjort, at vi nu med Dansk Svømmeunions godkendelse og Ballerup Kommunes billigelse er nyt talentudviklingskraftcenter i kommunen.” siger Dorthe G. Rigét, næstformand, som sammen med svømmeklubbens cheftræner Stefan Hansen har været hovedinitiativtagerne bag aftalen.

TRITON glæder sig til at være vært ved den første samling som talentudviklings­kraftcenter, hvor de omkringliggende svømmerklubber vil blive indbudt til at deltage.


 


Cookieindstillinger