0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

For få spillere kostede for Lystrup

18-04-2010
Århusianerne og Slagelse byttede plads i bunden af 1. division

Af: 127

GI40 Hermes er fortsat i front i 1. division efter en sejr lørdag 17. april over Poloteam Lystrup, mens Slagelse krøb en plads op ad rangstigen, da det vestsjællandske hold ligeledes lørdag vandt over Lystrup.

Lystrup stillede med blot ni spillere og så kneb det med at holde dampen oppe i de to opgør med Slagelse og Hermes. Foto: Søren Arildsen

Lystrup stillede med blot ni spillere til de to kampe i Bellehøjhallen, og det fik konsekvenser. Allerede i den første kamp mod Slagelse gik luften ud af Lystrup-ballonen efter tætte to perioder. Slagelse kunne i 3. periode kaste nye friske spillere i bassinet og det betød, at et par hurtige kontra-angreb slukkede lystet for århusianerne.

I den efterfølgende match mod Hermes, var det stærke hjemmehold i teten gennem alle fire perioder.

Selv om Lystrup og Slagelse byttede plads i bunden af divisionen, så sidder Lystrup på papiret med de bedste kort på hånden, da århusianerne har spillet to kampe færre end Slagelse og dermed har fem muligheder for at sikre sig plads blandt de fire bedste hold, mens må nøjes med tre chancer.

Lystrups keeper får hånden på bolden. Foto: Søren Arildsen.

Kampene i Bellahøjhallen var programsat forholdsvis sent lørdag. Og blev endnu senere afviklet. Godt nok var både dommere og spillerne fra både Lystrup og Slagelse klar til at spille, men hallen var ikke rigget til, og det betød en god halv times forsinkelse.

Men held i uheld så fik spillerne tid til at holde øje med de kønne synkro-piger, som var i gang med opvisning i den anden ende af hallen.....

Synkro-svømmerne vakte behørig opsigt hos vandpolo-spillerne. Her er det det danske juniorhold, som er klar til opvisning. Foto: Søren Arildsen.

Resultater:
GI40 Hermes-Poloteam Lystrup 18-8 (4-1, 3-2, 5-0, 6-5)

Slagelse-Poloteam Lystrup 11-4 (2-2, 0-0, 4-1, 5-1)


 


Cookieindstillinger