0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk nederlag til Polen

10-04-2010
Værtsnationen gjorde kål på det rød-hvide mandskab

Af: 127

Torsdag 8. april:

I dag sover vi længe – vækkeuret ringer en time senere, altså klokken 08.00, og morgenbuffetten er serveret klokken 08.30 i restauranten. Det er jo ren luksus.
Efter morgenmaden er der afslapning indtil klokken 10.15 hvor der er afgang mod svømmehallen, hvor vi har træningspas i en time fra klokken 11.00. Alle har godt af en mundfuld frisk luft, og det giver lidt ekstra energi til træningen.

Efter vel overstået træning traver vi tilbage til hotellet, hvor frokosten er klar klokken 13.30. I dag er det igen suppe til forret, kalvesteg med gemüse til hovedret samt lidt frugt og en kage til dessert. God og nærende mad – derom ingen tvivl, hvilket da også afsløres af de tømte fade, når vi forlader restauranten.

Igen lidt afslapning, bestående af middagssøvn, bordfodbold hos Kevin og Christopher på værelse 303, måske en enkelt videofilm, inden vi når frem til dagens taktikmøde klokken 17, som bliver holdt i hotellets foyer.

Klokken 17.45 har vi bedt Lasse om at starte Setraen for at transportere truppen til svømmehallen, hvor slaget i dag klokken 19 skal stå mod værterne fra Polen. En kamp, hvor vi som minimum kan forvente en solid og larmende publikumsopbakning... til polakkerne! Hertil kommer, at vi må forvente en massiv modstand fra de polske spillere.

2. kamp - Polen vs. Danmark
Vi ankommer i god tid, og gør stille og roligt vores entre i den flotte svømmehal, hvor et konstant larmende ekko fra et mildest talt elendigt lydanlæg straks slår os i møde. Vi klæder om og gør os så småt klar til først opvarmning og senere selve kampen. Efter spillerpræsentation med en tilhørende MEGET dårlig elektronisk udgave af vores nationalsang fløjtes kampen i gang med følgende spillere iført hvide huer i startopstillingen:  Jon Jørgensen, Kevin Sørensen, Mathias Hassel, Magnus Malmberg, Morten Baltzer, Christopher Larsen og Mathias Wejs.

Selvom vi lægger ud med at ”hente bolden” på midten af banen, får vi den værst tænkelige start, og allerede efter godt ét minuts spilletid er vi bagud 0-2!  Polakkerne fortsætter med at løbe os over ende. Vi indkasserer 2 udvisninger og det lykkes os slet ikke at få bolden i berøring med polakkernes netmasker. Værterne netter derimod hele 4 gange og 1. periode slutter således 0-4

En opmuntrende pep-talk i pausen sender vore rød-hvide drenge ind til en anden periode, hvor Kevin Sørensen vanen tro sørger for at hente bolden i midten af bassinet. Det danske spil tegner nu meget mere optimistisk, og efter 3 minutters målløst spil åbner Jesper Thomsen for de danske scoringer, og dermed til stillingen 1-4. Desværre skal polakkerne kun bruge godt 20 sekunder før de øger til en 4-måls føring igen. 1½ minut før pausen forcerer værterne igen til stillingen ved udgangen af 2. periode 1-6. En ganske fornuftig periode, som vi kun taber med et enkelt mål.

Halvvejs tegner det til, at vi nu endelig har fået lidt fat i kampen. Kevin henter igen bolden, og 3. periode er i gang. Desværre lykkes det for værterne at øge føringen med nok et mål, men allerede 21 sekunder senere formår Morten Baltzer – efter talrige mislykkede forsøg – med et baghåndskast at sende bolden i det polske mål, hvilket bringer optimisme blandt de danske drenge. Polen scorer forholdsvis uhindret hele 4 gange, men blot 19 sekunder før tid basker Magnus Malmberg bolden i nettet til en stilling på 3-11 efter 3. periode.

Det virker som om optimismen næsten har forladt de danske drenge, og det lykkes for de polske spillere – i lighed med 3. periode – at score hele 5 gange i løbet af 4. periode. Intet vil lykkes for os, men 32 sekunder før dommernes slutfløjt sender Kevin Sørensen et fladt langskud forbi den polske keeper til slutstillingen 4-16. Ikke et særligt opløftende resultat, og efter behørigt at have takket modspillerne for kampen er det 13 danske ”hængemuler” der stiler mod baderummet og derefter den ventende aftensmad på hotellet.  

Efter aftensmaden tager trænertrioen Jimmy, Viggo og Kristian tiltrængt afslappet snak med spillerne med det formål at få alle de negative indtryk ud af kroppen. Det lykkes, og der spores svage smil på de ellers trætte drengeansigter.

En ny dag – og med den en ny kamp – venter i morgen fredag. Modstanderne kommer fra Bulgarien.

Af Esben Sørensen, holdleder


 






Cookieindstillinger