0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

28
Januar
2021
Andet
Vendsyssel rundt med Johnni Olesen
Nørresundby Idrætscenter
30
Januar
2021
Andet
Dialogmøde i Dansk Svømmeunion
Online (ZOOM)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

30
Januar
2021
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager OM4 21-3580
Esbjerg Bakkeskolen - Festlokalet (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)
6
Februar
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grunduddannelse ISG21-3429
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Nederlag i første EM-kval-kamp

10-04-2010
Svag indsats mod Ukraine

Af: 127

Onsdag 7. april:

Vækkeuret ringer klokken 07.00, og 07.30 er der morgenmad i hotellets restaurant. Herefter afgang til fods mod svømmehallen, hvor Danmark har træningspas klokken 09.00 sammen med Ukraine, som vi skal møde i kamp senere på dagen.

Efter træningen vandrer vi atter mod hotellet, men undervejs gør vi stop for at handle lidt fornødenheder ind i et lokalt supermarket, som i øvrigt markedsfører sig selv under navnet ”POLO”……!

Frokosten er en 3-retters menu, bestående af nudelsuppe, kyllingeschnitzel og en kage, der minder mest om ”Berlinervankuchen” til dessert – Jeg tror, var mætte, da de rejste sig fra bordet.

Nu var der dømt hviletid i 1½ time, hvilket var tiltrængt blandt spillerne. Herefter var der lagt op til et taktikmøde klokken 14, hvor d´herrer trænere ville gennemgå slagplanen for dagens kamp.

Afgang mod svømmehallen – denne gang med bus! – hvor vi skulle indfinde os klokken 15 for at være klar til åbningsceremonien klokken 15.30. Det blev en til tider gabende lang affære – For det første var akustikken i hallen elendig, og for det andet forstod vi ikke ret meget af den polske speakers fremlæggelse af dagens begivenheder.

Åbningskamp: Ukraine vs. Danmark

Klokken blev 16 og åbningskampen mellem Ukraine og Danmark blev skudt i gang. 1. periode blev en tæt affære, hvor begge hold gav hinanden kamp til stregen. Kampen blev kun ulige på grund af en misforståelse i forbindelse med indskiftning af en af vore spillere. Misforståelsen blev af dommerne takseret til et 5-meter kast til modstanderne, hvilket de udbyttede til fulde. Første periode slutter således 1-0 i Ukraines favør.

I anden periode tabte vi tråden og havde meget svært ved at afslutte med mål til følge. Det ukrainske hold udnyttede vores manglende koncentration og scorede 4 gange, men hen imod periodens slutning lykkedes det Kevin Sørensen at lægge bolden i det ukrainske mål, og dermed en reducering til 1-5.

Tredje periode var ikke bedre. Vi manglede simpelthen koncentration i boldkontrollen og i oplagte scoringschancer magtede vi ikke at bevare såvel ro som koncentration. Ukrainerne udnytter igen vore svaghedstegn, og det lykkes dem at score hele 7 gange, hvor vore drenge kun fandt vej til modstandernes mål 2 gange. Det var hhv. Morten Baltzer og Kevin Sørensen der med hver en scoring i denne periode sørgede for, at vi trods alt blev holdt inde i målregnskabet. Perioderesultatet 7-2 og dermed en stilling før sidste periode på 12-3 til Ukraine.

I fjerde og sidste periode slappede ukrainerne lidt af og det lykkedes igen for Kevin Sørensen at øge danskernes mål til 4 midt i perioden. Andreas Lauritzen leverede danskernes femte og sidste mål i denne kamp. Ukrainerne scorede 4 gange i perioden, og bragte dermed Ukraine frem til en sejr på 16-5 og det rød-hvide hold.

Brand-ærgerligt, men vi havde lært en masse.
Efter bad og omklædning blev vore spillere i hallen for at overvære dagens anden kamp i gruppen, som stod mellem Bulgarien-Polen. Denne kamp blev efter en arbejdsindsats vundet af Bulgarien. Vi overværede yderligere 2 kampe, nemlig Georgien-Storbritanien samt Slovakiet-Hviderusland.

Nu var vore spillere godt trætte og meget sultne. Derfor gik det i rask trav mod hotellet, hvor aftensmaden blev indtaget klokken 22.
Klokken 23 skulle der være ro, og det var slet ikke noget problem. I morgen venter Polen i vores næste kamp. Der skal vi nok få kam til vore sparsomme lokker.

Beretning skrevet af holdleder Esben Sørensen