0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

PRESSEMEDDELELSE: Horsens Svømmeklub mester ved Vestdanske Mesterskaber

06-04-2010
Horsens Svømmeklub råder nu over fire Vestdanske mestre, samt den første danske mester i masters, nemlig Brian Lagoni.

Af: 21

Til weekendens Vestdanske mesterskaber for gruppe 1 og 2 og klubben i alt 14 guld og 3 sølv, samt flere 4. pladser tæt på medaljerne og hvor der blev svømmet stærkt.

Samtidig kvalificerede flere svømmere sig til Danske Årgangs Mesterskaber, her iblandt Daniel Steen Andersen, Signe Thomasen og Cecilie Lykke Hansen.

I gruppe 1 gjorde Daniel Steen Andersen det ellers helt utænkelige, at tage ti mesterskabsmedaljer af guld på ét stævne, i tider der næsten alle er seniorrekorder, skønt der er fire år til, at han bliver senior. Tider, som ingen af de øvrige vestdanske svømmere overhovedet var tæt på, og som også er hurtige nok til at slå nogle af de stærke navne i Østdanmark, og med dem slår han sit navn uundgåeligt fast i dansk svømnings ungdomsafdeling.  Daniel kan nu se frem til 14 dages benhård træning mod de danske juniormesterskaber, hvor målet er og komme under de hårde krav til Nordiske årgangsmesterskaber i Norge til sommer.

Signe Thomasen, nyt navn i Horsens Svømmeklub sammenhæng, og en lille lokal solstrålehistorie. Signe kommer fra Brædstrup Svømmeklub, men har valgt at træne i Horsens Svømmeklub, hvilket hun har gjort siden august sidste år. I weekenden udløste det så et vestdansk mesterskab, idet hun tog guldet i 100 meter fri. Hun var meget nervøs over pludselig at stå i et finaleheat og så som nummer ét. Men efter starten var gået var der ikke meget at komme efter og hun fejede al konkurrence af vejen!! Signe er en pige vi satser meget på og som vi nok skal komme til at se mere til. Hun skal også deltage til de danske juniormesterskaber i påsken.

I gruppe 2 de yngste af deltagerne, var Cecilie Lykke Hansen den store medaljesluger med 3 guld og 3 sølv. En suveræn indsats af den kun 10-årige svømmepige fra Horsens. Også de øvrige Horsens svømmere gjorde god figur, heriblandt flere stærke fjerdepladser. Pigernes holdkapper var ligeved og næsten med to femtepladser og ikke langt ned til medaljerne. Individuelt svømmede næsten alle sig ind på top ti placeringer hvilket er mere end svært til et sådant mesterskab. Med weekendens resultater har Horsens Svømmeklub på nuværende tidspunkt taget 31 mesterskabsmedaljer i år, og vi er kun i marts

Med venlig hilsen 
Kim Madsen


 


Cookieindstillinger