0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danmark levede op til favoritværdighed

28-03-2010
I det sidste opgør i 6-nationersturneringen i Stockholm spillede Danmark uafgjort med Schweiz

Af: 127

Det danske landshold levede op til favoritværdigheden ved 6-nationersturneringen, da man i den femte og sidste kamp i Stockholm spillede uafgjort 11-11 med Schweiz.

Nikolaj Villadsen kom på tavlen i opgøret mod Schweiz. Foto: Søren Arildsen.

Landsholdets yngste spillere fik lov til at boltre sig mod schweizerne. Landstræner Claus Trasbo gav dem chancen, men desværre levede de ikke helt op til forventningerne. Således stod de for mange afbrændede i et opgør, hvor Danmark burde have været spilstyrende.

Det uafgjorte resultat fik dog ingen indflydelse på den samlede sejr i turneringen. Dertil var Danmark for langt foran rent pointmæssigt i forhold til de nærmeste modstandere Schweiz og Tjekkiet.

- Selv om vi rigtig gerne ville slutte turneringen af med en sejr, så var spillerne nok lidt mentalt trætte efter at den samlede sejr var i hus, siger Henrik Morgen Hansen, holdleder på landsholdet.

Det var da også med den samlede sejr in mente, at holdets yngste spillere fik meget tid i bassinet.

- Vi var på forhånd udråbt til favoritter i turneringen. Vi levede da også op til den værdighed ved både at vinde og spille flotte kampe. Men der er fortsat meget som kan forbedres på holdet, understreger Henrik Morgen Hansen.

Resultat:

Danmark-Schweiz 11-11 (3-2, 2-2, 2-2, 4-5)

Målscore: Emil Morgen Hansen 4, Heino Simonsen 2, Torben Rehder 1, Esben Morgen Hansen 1, Kjertan Lyster 1, Nikolaj Villadsen 1, Thomas Hultgren 1.


 


Cookieindstillinger