0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

PRESSEMEDDELELSE: Vejle Svømmeklub Triton har ansat ny cheftræner

26-03-2010
Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi pr. 1. maj 2010 har ansat 25-årige Kennet Kjeldsen som ny cheftræner i Triton.

Af: 21

Kennet skal bl.a. have det overordnede ansvar for talentudviklingen i Triton, det sportslige ansvar for udvikling af konkurrenceafdelingen samt ansvaret for eliteeleverne under Team Danmark Elitekommune.


Kennet Kjeldsen - ny cheftræner i
Vejle Svømmeklub Triton.

Efter at have trådt sine barnesko i Silkeborg, hvor han bl.a. opnåede medaljer til DM, tog Kennet en uddannelse som svømmetræner på Aalborg Sportshøjskole. Samtidig med uddannelsen var han cheftræner i Svømmeklubben Nord. I 2 år var han ansat i West Svim Esbjerg som fuldtids kraftcentertræner, hvor han havde ansvaret for flere svømmere på årgangslandsholdet og viste flotte resultater. Seneste job har været som assisterende træner for Swim Team Hovedstadens førstehold.

Det er ikke kun på trænersiden, at Kennet har slået sine folder. Han har været med til at planlægge og implementere elitesvømning som en integreret del af uddannelsessystemet i Esbjerg Kommune. Således har han også en god ballast inden for klubudvikling og organisation.

Triton er inde i en positiv udviklingsfase, såvel sportsligt som organisatorisk. Vejle Kommune er en elitekommune under Team Danmark, hvor der satses på svømning som en udviklingsidræt. Vi glæder os derfor meget til samarbejdet, udtaler klubbens formand Ulla Hansen. Vi har brug for en nøgleperson i klubben til at vise os vejen, og vi tror på, at Kennet er den rette med sin kompetente drivkraft. Med en stor skare af engagerede frivillige og kompetente trænere er vi klar til at trække i arbejdstøjet. 

Yderligere oplysninger kan fås hos:
Tritons formand Ulla Hansen på telefon: 2360 7081.
Vejle Svømmeklub Triton


 


Cookieindstillinger