0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Konkurrencelivredning - Fællestræning på Bellahøj

18-03-2010
I samarbejde med GI40Hermes er det lykkedes Dansk Svømmeunion at oprette et livredningshold i Bellahøj med fokus på at træne konkurrencelivredningsdiscipliner. Alle er velkomne til at deltage.

Af: 109

Allerede efter tre gange fællestræning er holdet nu udvidet markant med både nuværende og tidligere kystlivreddere – heriblandt tidligere verdensmester og nuværende konkurrencelivredder Jacob Carstensen - samt andre garvede konkurrencelivreddere og folk, som bare synes livredning i vand er fedt.

Alle er velkomne
Alle er velkomne, også selvom det måtte være første gang man prøver kræfter med konkurrencelivredning. Jo flere vi er, des sjovere bliver det. En god svømmemæssig baggrund er dog en forudsætning for at kunne følge med på holdet.

Træning med stor variation
Undervisningen varetages på skift af de mest erfarne konkurrencelivreddere på holdet. Derved har alle et fælles ansvar for, at træningen forløber godt og varieret. Træningen kan eksempelvis en aften bestå af opvarmning, dykke og bjærge-øvelser, fart, teknik og afsluttende stafetter. Der er altid spænding, fart og konkurrence på programmet, men der er lige så vel stort fokus på de tekniske elementer, der fylder i livredningsdisciplinerne.

Hvornår trænes der?
Træningen finder sted hver torsdag i tidsrummet 19.00 - 20.00. Når en træningstime er afsluttet, samles holdet til en hyggelig snak på kanten inden dukker, redningstorpedoer, kasteliner med mere ryddes væk.

Mere information og tilmelding
Hvis du vil vide mere, så mød op til åben træning og tilmeld dig frem til påske via følgende link: www.svoem.dk/t2w_1603.asp, så vi ved, hvor mange, der deltager de enkelte dage.

Hvis du kun regner med at møde op i ny og næ, er det gratis at deltage. Hvis du derimod ønsker at deltage fast på holdet er prisen 50 kroner i administrationsgebyr. I den forbindelse skal du da også tilmelde dig via www.gi40hermes.dk

Hvis du råder over et par svømmefødder, kan det være en god ide at tage dem med, ellers har Dansk Svømmeunion sørget for resten.

For spørgsmål kan Dansk Svømmeunions udviklingskonsulent, Morten Hinnerup, kontaktes på telefon: 4439 4468 og pr. e-mail: moh@svoem.dk

Vi ses i svømmehallen!

 


Cookieindstillinger