0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM i konkurrencelivredning 2010

18-03-2010
Den 17. april afholder Dansk Svømmeunions livredningssektion i samarbejde med AGF Danmarks Mesterskaber i konkurrencelivredning (stillwater).

Af: 109

Den kommende sæson byder på mange spændende udfordringer inden for konkurrencelivredningen. Derfor vil det forestående DM i konkurrencelivredning fungere som et af få udtagelsesstævner til efterårets store begivenheder senior VM i Egypten og junior EM i Belgien.

I løbet af foråret 2010 har livredningssektionen iværksat en række initiativer med henblik på at sætte fokus på livredningssporten. Et af de store mål for sektionen er afviklingen af EJM i livredning i 2011 i København. Det er derfor håbet, at der i år vil komme mange flere junior-svømmere til DM i konkurrencelivredning.

Hvis jeres klub er interesseret i at deltage, men ikke helt er klar over, hvad, det kræver, så arrangerer vi gerne et besøg i jeres klub, hvor vi demonstrerer sporten for jer.

Kontakt udviklingskonsulent Morten Hinnerup på telefon: 4439 4468 / mobil: 2916 0903 eller pr. e-mail: moh@svoem.dk, hvis I har interesse i et besøg.

Livredningssektionen håber, at mange vil deltage i de forestående mesterskaber.

Tilmeldingsfrist den 2. april.

Læs mere om mesterskaberne og om hvordan, man tilmeldinger sig, i indbydelsen her: www.svoem.dk/t2w_1320.asp

For spørgsmål til DM, kontakt medlem af livredningssektionen, Nicolaj Poulsen, på telefon: 5174 3317 og pr. e-mail: nicolaj_p@hotmail.com

 


Cookieindstillinger