0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Tjente halv million på fire timer

11-03-2010
Sponsorrekord for femte år i træk

Af: 127

Et tilfreds sponsorudvalg i Slagelse Svømmeklub med sponsorbarometeret som igen kunne vise rekordindtjening.
Foto: Søren Arildsen.
 
En lille halv million kroner tjent på bare fire timer. Så godt blev det økonomiske udbytte, da Slagelse Svømmeklub søndag 7. marts afviklede sit årlige sponsor-svømmestævne. 71 konkurrencesvømmere og vandpolospillere var hver i vandet i en time. Mange af deltagerne var støttet af et ørebeløb pr. svømmet meter, så der blev gået til stålet.
 
Den længste tilbagelagde distance i løbet af 60 minutter blev 4800 meter. Samlet svømmede deltagerne 259 kilometer og 950 meter.
 
De 458.180 kroner er indtjeningsrekord. ikke bare i Slagelse Svømmeklub men i hele Danmark, hvor nærmeste konkurrent, Køge Svømmeklub, for nylig formåede at indsvømme godt 448.000 kr.
 
Indtjeningsrekorden var den femte i træk for Slagelse Svømmeklub, som er blevet støttet af 331 sponsorer. Sidste år tjente Slagelse Svømmeklub 448.000 kr. De 259 kilometer er også rekord. Sidste år svømmede deltagerne 228 km og året før var distancen 198 km.
 
De indtjente sponsorpenge deles ligeligt mellem den enkelte deltager og klubben. Deltagernes andel kan bruges til betaling i forbindelse med stævner, træningslejre, indkøb af udstyr m.v., mens klubbens del går til ungdoms- og elitearbejdet i klubben.