0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Forhåndsreservering af hotel til sommerens EM i Budapest

08-03-2010

Af: 21

Omend der synes lang tid til sommer, sol og varme, er det allerede nu, journalister skal overveje bookning af hotel til sommerens Europa Mesterskaber i svømning, som finder sted i Ungarns hovedstad Budapest i perioden 9. - 15. august.

Her stiller Danmark naturligvis med sit stærkeste hold, der, anført af Lotte Friis, Rikke Møller Pedersen, Mads Glæsner og Jeanette Ottesen, skal forsøge at leve op til de seneste års flotte internationale svømmeresultater. I 2009 blev det blandt andet til to danske VM-medaljer i Italien i august, og i december blev det til ikke færre end otte medaljer ved EM på kortbane i Tyrkiet. Så der bliver uden tvivl masser af spænding i klorvandet samtlige syv konkurrence-dage, mesterskaberne står på.

Allerede nu beder arrangørerne om forhåndsbookning af mediehoteller, hvortil der vil være planlagt daglige shuttlebusser til/fra bassinet.

Er du således journalist, og overvejer du at følge de danske svømmere på klods hold, når det går løs ved sommerens EM, skal du, såfremt du vælger et af de officielle mediehoteller, forhåndsbooke værelser senest onsdag, den 31. marts.

Formular til brug i forbindelse med hotel-bookning downloades her.

Akkreditering følger senere
Hvad angår presseakkreditering til mesterskaberne er arrangørerne ikke endnu klar med ansøgningsskemaer. Når disse er på plads, vil Dansk Svømmeunion udsende en pressemeddelelse herom. 

For program - klik her.

For spørgsmål til ovenstående kan Dansk Svømmeunions informationsmedarbejder, se info nedenfor, kontaktes.
For spørgsmål til det sportslige kan Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, kontaktes på telefon: 4439 4455 / mobil: 2920 6160 / e-mail: ls@svoem.dk     

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger