0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Hermes holder toppen

03-03-2010
Se video fra OSLF-Hermes og Frem Odense-Slagelse

Af: 127

Der skete ikke de store forskydninger i elitedivisionen efter weekendens turneringsrunde. Hermes fører fortsat, mens Slagelse er i bund.

Hermes holder sig fortsat i toppen. Foto: Søren Arildsen

Der var dømt topopgør i Vollsmose Svømmehal lørdag, da Frem Odense og Hermes mødtes i bassinet. Det stærke københavnske mandskab fra Hermes havde én gang i det nye år fået skovlen under de regerende danske mestre fra Frem Odense. Og det var tæt på at ske igen. Hermes var foran 7-5, da de to tophold gik ind til 4. periode. Her lykkedes det dog Frem at få sat ekstra pres på, således at holdene sluttede med at dele opgøret.

Delt i porten

Der blev også delt i porten i opgøret mellem OSLF og Slagelse. Det fynske hjemmehold kom bedst fra start og førte midtvejs i kampen 10-4. Men efterhånden som kræfterne hos OSLF slap op, kom Slagelse tilbage. Kampen stod og vippede, da Slagelse trak et rødt kort og efterfølgende måtte spille med en mand mindre i fire minutter. Den situation betød, at OSLF formåede at holde sig på uafgjort.

Succesen for OSLF varede dog ikke ved, da man i den efterfølgende kamp mod førerholdet kom i den københavnske vridemaskine. OSLF var bagud gennem hele kampen mod Hermes.

Frem besejrede Slagelse, som derfor fortsat er nederst i tabellen. Foto: Søren Arildsen

Uheldig situation

Det sidste opgør i Vollsmose stod mellem Frem og Slagelse. Kampen blev skæmmet af en uheldig situation, hvor tilskuere verbalt overfaldt den ene kampdommer.
I første omgang bad dommeren tilskuerne om at tie stille. Da det ikke kunne lade sig gøre, bad han dem om at forlade hallen. Da det heller ikke kunne lade sig gøre - og da dommeren ikke fik opbakning af sin meddommer til at suspendere kampen indtil tilskuerne havde forladt hallen, valgte den udskældte dommer at  pakke fløjten sammen og forlade sin post.

Resten af kampen blev så gennemført med blot en dommer på kanten.

Danmarks pt. bedste hold har ingen problemer med at besejre OSLF. 

Frem Odense besejrer her Slagelse. 


 


Cookieindstillinger