0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nyt fra Mads Glæsners træningslejr i USA

19-02-2010
Dansk Svømmeunion har modtaget en lille nyhedsopdatering fra Mads Glæsners træningslejr i USA, hvor han i øjeblikket opholder sig og træner med blandt andet Oussama Mellouli. Den 23. februar rejser Mads sammen med en mindre del af det danske landshold til Japan for at deltage i Japan Open.

Af: 21

Jeg træner med Dave Salos klub, Trojan Swim club. Stort set hele holdet svømmer kun 1 gang om dagen, udover mig og to andre, Zhang Ling fra Kina og Oussama Mellouli fra Tunesien. Det lyder nok som lidt med kun et vandpas om dagen for mellemdistance svømmere, men hver træning er med meget høj intensitet. Vi svømmer heller ikke særligt mange kilometer, distancegruppen snitter omkring 55-60 km om ugen. Så programmerne er ikke lange, men stort set alt i dem er med fart på. Vi er hele tiden opdelt i grupper af svømmere som matcher hinandens niveau. Derved skal man hele tiden "race", det skaber et meget højt pace hele tiden fordi der er så mange gode svømmere her og ingen vil tabe til deres konkurrenter, selvom det kun er træning :)

Jeg nyder af træne med Oussama og Zhang, selvom de nogle gange lige har et ekstra gear. 3 gange om morgen kører vi et distance pas på langbane, de er ugens højdepunkter ;) 

Vi træner sådan her: om morgen er hele klubholdet der fra kl. 7.30 til vi er færdige, og senere på dagen træner mig, Ous and Zhang ved siden af collegeholdet. Pga. af nogle NCAA regler, har mig og Zhang ikke lov til at svømme med collegeholdet, fordi vi aldrig har gået i skole der. Men det gør bare, at vi får mere baneplads, så det er egentligt fint nok.

Men kort sagt, så har jeg det rigtigt godt her. Jeg vil helt sikkert prøve i samarbejde med Paulus og Jesper at planlægge en tur mere, måske en lidt længere periode næste gang.


Mads sammen med sine træningspartnere i Trojan Swim Club i USA.
Mads sidder som nummer to fra venstre i næstbageste række.


 


Cookieindstillinger