0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Horsens Svømmeklub afholdte søndag, den 31. januar sponsorstævne i Forum Horsens

03-02-2010
Der blev serveret buffet, svømning og underholdning af høj karakter, da Horsens Svømmeklub søndag, den 31. januar afholdte sit årlige sponsorstævne i Forum Horsens

Af: 21

Her underholdt en veloplagt Anders Lund Madsen med livets mange herligheder og besværligheder, til stor fornøjelse for alle de fremmødte sponsorere og svømmere. Et sprudlende oplæg omkring emner som, ’det var det punktet’, fisk i rummet og den sydamerikanske fugl hoatzin, tilsat en god portion mimik og nye ord, der for alvor satte gang i lattermusklerne hos publikum.

Derefter skulle kroppens øvrige muskler i sving og svømmerne fra Horsens Svømmeklubs konkurrenceafdeling gik i gang med det, som det egentlig handlede om, nemlig at svømme så mange penge som muligt ind til klubben. Her gjaldt det jo flere meter jo flere kroner fra sponsorerne. Mens sponsorerne blev trakteret med kaffe og hjemmebag, gav de mange svømmere alt hvad de havde i sig og der blev i alt svømmet 75.500 m (75,5 km).


Klubbens friske svømmere klædt i blåt.


Anders Lund Madsen stod for underholdningen iført flot
blomstret jakke.

Det blev til en hyggelig og udbytterig søndag for såvel tilhørende sponsorer, som aktive svømmere, og Horsens Svømmeklub takker alle de mange velvillige sponsorere for deres støtte, der er af en af grundstenene i det daglige foreningsarbejde.

Kim Madsen


 


Cookieindstillinger