0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

En ungarer til forskel

31-01-2010
Hermes besejrede Frem og OSLF fik skovlen under slagelse

Af: 127

2. runde i 1. division blev overraskelsernes holdeplads. Hermes stod for den største, idet det københavnske mandskab tildelte de forsvarende mestre fra Frem sæsonens første nederlag. Desuden løb OSLF fuldstændig Slagelse over ende, hvilket ikke er sket tidligere i sæsonen....

Hermes har for nylig fået tilgang af ungarske Tamas Ibarlaja, som har en fortid på det ungarske landshold, og det kunne i den grad ses. Tamas Iberlaja var der ingen, som kunne holde, når han lå på 2-meteren, hvor han gang på gang fik vredet sig fri og banket bolden ind i Frem målet. De første tre mål i opgøret var med ungarsk afsæt, og så var linjen ligesom lagt.

Desværre var Tamas Ibarlaja også involveret i blodig episode, da han i en fight med Michael Harder ved et uheld fik hamret ham i panden med en knæ med en sådan kraft, at Michael Harder fik en ordenligt flænge og måtte en tur på skadestuen.

Frem haltede efter gennem hele kampen. Kun i fjerde og sidste periode fik mesterholdet overtaget, men da var kampen reelt afgjort til københavnsk fordel.

Slagelse var ikke klar

I Slagelse-lejren havde man ikke taget højde for sneen, så derfor nåede det vestsjællandske mandskab lidt sent frem til opgøret med OSLF. Om det var den sene ankomst eller det, at holdet var blevet forøget med et par spillere, som ikke havde trænet med det meste af efteråret må henstå i det uvisse. Faktum er, at Slagelse slet ikke var klar til OSLF, og derfor blev nedspillet.

Mens Slagelse spillede rigtig skidt i tre ud af fire perioder, formåede OSLF både at spille frisk vandpolo og søge heldet. Efter to perioder var stillingen 8-1 til OSLF, og selv om Slagelse havde en enkelt god periode med sammenspil, så sluttede Slagelses præstation, som den startede. Nederlaget kunne i øvrigt være blevet væsentlig større, hvis det ikke var for en godt spillende Jakob Urban Hansen i Slagelses mål.

OSLF kæmpede

I OSLFs efterfølgende opgør med Hermes, viste det fynske hold, at det ikke var helt tilfældigt, at Slagelse blev nedspillet. Fynboerne kæmpede flot - også selv om holdet var bagud hele 7-0... OSLF kom så tæt på som 17-19.

I rundens sidste opgør håbede Slagelse på, at man kunne få gang i et ordentlig spil og på den måde presse Frem. Det lykkeses indtil midt i 3. periode, hvor Slagelse med 6-6 var på omgangshøjde med Frem. Men så skruede Frem stille og roligt op for spillet og trak fra.

Resultater:

Slagelse-OSLF 5-15 (0-4, 1-4, 3-2, 0-5)
Frem-Hermes 11-15 (2-4, 2-3, 2-5, 5-3)
OSLF-Hermes 17-21 (3-8, 4-3, 5-5, 5-5)
Slagelse-Frem 8-13 (2-3, 3-2, 2-5, 1-3)

Se fotos fra 2. runde


 


Cookieindstillinger